POTVRĐENO: Prvi potpis u Humskoj!

Kako je prenosi Telegraf, u Partizan se vraća dosadašnji član Voždovca Marko Živković. On će potpisati ugovor na dva i po godine, potvrdio je član upravnog odbora crno-belih Mladen Mijatović.

Desni bek stiže za minimalno obeštećenje, pošto mu je ugovor sa Voždovčanima isticao 30. juna.

Potvrđujem da je Marko Živković i zvanično potpisao ugovor sa Partizanom. On će sutra biti na prozivci prvog tima i staviće se na raspolaganje treneru Aleksandru Stanojeviću koji će naravno imati zadatak da ga implementira i uigra sa ostatkom ekipe, što i najbolje zna, rekao je Mijatović.

Marko je fudbaler koga smo duže vreme pratili i poželeli da ga angažujemo, posebno posle utakmice Voždovca i Partizana na stadionu na Krovu, gde nas je sve oduševio dobrom igrom. On je dete kluba, prošao je sve naše selekcije, osvojio i šampionsku titulu, vrlo dobro poznaje prilike u Partizanu i šta taj dres nosi, pa verujemo da će shodno tome u budućnosti i mnogo doneti timu, zaključio je Mladen Mijatović.

Živković je u prvom delu sezone odigrao svaki minut na 19 utakmica Superlige, dao je dva gola i upisao tri asistencije.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Pomeraju se utakmice 33. kola Superlige!

Tokom uskršnjih praznika neće se igrati fudbal u Superligi. Umesto toga, 33. kolo elitnog domaćeg takmičenja počeće tri dana...

POVEZANE OBJAVE