Zvezda imala podršku sa tribina! Radonjić pronašao pozitivno u porazu [FOTO]

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić izneo je zabrinutost u vezi sa Korijem Voldenom koji je doživeo blažu povredu u porazu nad Fenerbahčeom.

Voldena nije bilo u najvećem delu drugog poluvremena, što zbog problemima sa faulovima, što zbog bola koji je osećao.

Nadam se da nije ništa ozbiljno sa Korijem, koji se bi nam mnogo značio u završnici. Nadam se da ćemo uskoro imali sve igrače na terenu. Pozitivno je to što imam utisak da možemo da budemo dobri u narednom periodu ako budemo dobro radili i imali sve igrače na raspolaganju.

Susret je odlučen pogotkom bivšeg plejmejkera crveno-belih Lorenza Brauna na desetinku pre kraja meča.

Teška utakmica, čestitam Feneru na pobedi. Dobili su posle šuta uz zvuk sirene, mi smo dali svoj maksimum, igrali s mnogo energije. Pravili smo neke greške, ali bilo je i mnogo dobrih stvari. Nastavljamo s daljim radom i nadamo se boljim rezultatima. Mi smo se borili, imali smo težak raspored u skračenoj rotaciji, Fenerbahče se značajno pojačao u poslednje vreme – kazao je Radonjić.

Uprkos strogim zdravstvenim merama, danas se na tribinama hale ,,Aleksandar Nikolić” našla nekolicina navijača.

Svima je jasno da uz tu podršku bismo dali još to malo što je potrebno da uzmemo pobedu. Zahvalio bih se i publici koja je bila na tribinama – istakao je Radonjić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Vlahović prokomentarisao odlazak u PSŽ

Spekulisalo se da će srpski fudbaler Dušan Vlahović pojačati redove Pari Sen Žermena, a on je sa francuskim novinarima...

POVEZANE OBJAVE