Krstajić obavio prozivku u Bačkoj Topoli

Ekipa TSC okupila se danas u Bačkoj Topoli na početku priprema za drugi deo sezone u Superligi, u kojoj imaju ambicije da ostvare dobre rezultate i poboljšaju plasman na tabeli.

Novi šef stručnog štaba Mladen Krstajić, koji je 4. januara potpisao ugovor sa TSC, na početku priprema će održati prvi trening sa ekipom.

Krećemo u novi rad, zaista sam jedva čekao da počnemo. Srećan sam što sam došao u jednu ozbiljnu i veoma organizovanu sredinu, u klub koji je stabilan i ambiciozan, rekao je Krstajić, dodajući da su uslovi u Fudbalskoj akademiji izuzetni.

Prema njegovim rečima, nakon priprema u Akademiji TSC, ekipa će 14. januara otići u Tursku, u Antaliju, gde će biti do 28. januara, i gde će odigrati četiri pripremne utakmice.

Posle 19 odigranih kola u jesenjem delu sezone u Superligi, FK TSC je osmi na tabeli sa 27 osvojenih bodova iz 8 pobeda, 3 remija i 8 izgubljenih mečeva. To je druga sezona TSC u Superligi. U prvoj sezoni u elitnom takmičenju, TSC je bio četvrti, čime je izborio debi u Evropi, odnosno u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Odbojkaši Srbije počinju pripreme za Ligu Nacija

Igor Kolaković, prvi trener muške seniorske reprezentacije Srbije, zakazao je početak priprema za VI Ligu nacija 2024. u ponedeljak,...

POVEZANE OBJAVE