Mitrović na udaru kritika: Fulam čeka ponude za srpskog reprezentativca

Aleksandar Mitrović u novoj sezoni Premijer lige nema ulogu kakvu je očekivao u Fulamu.

Očekivalo se da će biti glavna snaga londonskog kluba, ali je počeo samo jednu od poslednjih sedam utakmica pa je klub čak spreman da ga proda u januarskom prelaznom roku.

Britanski “Eurosport” prenosi da je menadžer Skot Parker spreman da prima ponude zainteresovanih klubova, ali da se neće po svaku cenu odreći Mitrovićevih usluga.

Navodno će Fulam, u slučaju dobre ponude, srpskom reprezentativcu prepustiti odluku da li želi da ide ili će ostati u klubu u kojem još uvek može da ima značajnu ulogu. Parker je obavio razgovor sa Mitrovićem i prema informacijama sa Ostrva sve je u najboljem redu, ne postoji tenzija između dve strane.

Mitrović se poslednjih dana nalazi na udaru kritika britanske javnosti, ali i samog Parkera, s obzirom na kršenje Covid-19 protokola.

On je svestan da je napravio grešku. Svestan je da je bio neodgovoran i da je takvo ponašanje neprihvatljivo. Situaciju smo rešili interno u klubu, rekao je Parker.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

U TRCI ZA TITULU: Tobdžije prodaju vezistu, uporni da dovedu pojačanje iz Vile

Fudbaleri Arsenala trenutno su lideri Premijer lige i ostalo im je još četiri meča. Ligu šampiona završili su protiv Bajerna,...

POVEZANE OBJAVE