TUTOSPORT PLASIRAO ‘BOMBU’: Milan ispunjava dugogodišnju želju i konačno dovodi popularnog napadača

Prema pisanju torinskog Tutosporta, Milan je zainteresovan za Torinove igrače Nikolasa Nkolua i Soliha Meitea u januaru iako im je glavna meta za narednu sezonu kapiten ‘Bikova’ Andrea Beloti.

Milan je već pokušao dovesti italijanskog internacionalca još 2017. godine kada je njihov bivši sportski direktor Masimiliano Mirabeli ponudio 60 miliona eura za potpis napadača.

Torino je odbio ponudu, insistirajući da Beloti može napustiti klub isključivo ako netko plati otkupnu klauzulu u njegovom ugovoru od 100 miliona evra, i to pod uslovom da je aktivira strani klub, a ne neko od konkurenata iz Serije A.

No, s obzirom na to da Belotiju ugovor ističe u junu 2022. godine, Milanu se otvorila još jedna velika prilika za dovođenje 27-godišnjaka koji je ove sezone postigao devet golova i upisao pet asistencija, direktno učestvovavši tako u više od polovine postignutih golova Torina.

‘Rosoneri’ razmatraju još dva igrača Torina. Prema torinskom listu, i Nicolas Nkolu i Soliho Meite na meti su Milana i njihovi dolasci već ovog januara čine se vrlo verovatnim.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NBA LIGA: Bogdanović junak protiv Bostona i nestvarni Marej,Pelikansi se radovali (VIDEO)

Sinoć su u najjačoj ligi sveta odigrana dva meča. Atlanta je posle produžetka pobedila Boston 123:122. Ovaj meč bio je apsolutno...

POVEZANE OBJAVE