Vučelić se pismom obratio igračima Partizana: Ne tražite unapred opravdanje za neuspeh

Obavljena je prozivka u SC Teleoptik na početku priprema Partizana, a predsednik kluba Milorad Vučelić nije bio prisutan jer je bio sprečen zbog bolesti.

Zbog svega toga on se obratio pismom igračima.

Dragi Partizanovci, igrači, treneri, stručnjaci, simpatizeri, uposlenici i navijači, srećan vam Božić. Posebno ga čestitam tek stasalim omladincima, poniklim u našoj školi, kojih je danas ovde veliki broj i koji će se svojim kvalitetom i zalaganjem boriti za mesto u prvom timu i želim im da u tome uspeju. Oni su dokaz i potvrda sistema vrednosti koji Partizan neguje i zbog čega je, po stvaranju najkvalitetnijih igrača, već decenijama na vrhu evropskog fudbala, a minule godine ponovo prvi u Evropi. Zaslužene pobede, pobede izborene na zelenom terenu. To u 75 godina postojanja krasi Partizan. Ista lopta i vama i nama, pa kome sreća junačka! Tako smo osvajali bogatu riznicu trofeja koji krase Partizanov muzej. U godini koja je za nama ostali smo bez trofeja, po zasluzi rekao bih. Ostali smo to dužni i istoriji i veličini Partizana, ali najviše onim desetinama hiljada malih i najmlađih navijača koji su pritekli u pomoć svom voljenom klubu kada je bilo najteže.

Uveren sam da ćemo im se u godinama koje dolaze valjano odužiti i odazvati se na veliku iskazanu ljubav. Vama, fudbalerima i stručnom štabu, želim da očuvate i unaprede pobednički duh Partizana. Da nastavite pobedonosni niz započet na isteku prošle godine. Morate se takmičiti sa svešću i uverenjem da sve samo od vas zavisi i da ne tražite unapred opravdanje za neuspeh. Fatalizam rađa malodušnost. Prilike će se popraviti tako da ćemo imati veliku podršku naših vernih i jedinstvenih navijača, Grobara. Impresivan je način na koji su oni obeležili svoju godišnjicu, svoj petodecenijski jubilej. Hvala im na tome. Razne druge okolnosti su takve kakve su i ni ovlaš ih kritički ne opisujem, jer u dane Božića treba imati i negovati samo bogougodne misli, stoji u pismu Milorada Vučelića.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

POSLEDNJI POZIV: Preuzmi deo NAGRADNOG FONDA od čak 1.200.000 DINARA!

Pred vama je poslednja šansa da se pridružite i postanete deo promocije KEŠ MANIA u MERIDIANU. Pitate se zašto...

POVEZANE OBJAVE