Filipovski: Premalo svega… Radili smo, ali rad se ne vidi! Povređen i Perkins

Trener košarkaša Partizana Sašo Filipovski nije mogao da bude zadovoljan nakon poraza svog tima u Čačku protiv Borca.

Porazom u Čačku, Partizanove šanse da se domogne plej-ofa ABA lige su u ovom trenutku u domenu teorije. Dosta toga nije bilo dobro za njih protiv Borca koji im je naneo i drugi poraz u međusobnim susretima ove sezone.

– Čestitam Borcu na više nego zasluženoj pobedi. Praktično su vodili od početka do kraja. U napadu su nas raširili, pogađali… Igrali su dobru košarku. Na drugoj strani, u odbrani su dosta puštali neke naše igrače, koji jednostavno nisu pogađali. Izgubili smo Jaramaza, nadam se da nije teža povreda u pitanju. Naravno da nisam zadovoljan igrom, ni napadom, iako smo radili, ali taj rad se ne vidi. Premalo organizacije, dodavanja, strpljenja u napadu, a s druge strane, u odbrani smo pali na fundamentima, pogotovo na pomaganju i vraćanju iz prvog dodavanja – smatra Filipovski.

Crno-bele očekuje meč sa Trentom u sredu, a Filipovski bi mogao da bude u problemu budući da se Jaramaz povredio protiv Borca prilikom doskoka, dok bi meč u Hali sportova ,,Ranko Žeravica” mogao da propusti i novopečeni igrač Džoš Perkins.

– Nemamo mnogo vremena za razmišljanje i plakanje. Dolazi nam Evropa. Doveli smo novog igrača (prim.aut. Džoš Perkins), koji je odmah posle prvog treninga imao problema sa vratom i praktično od juče ne može da pokreće glavu i ima bolove u gornjem delu leđa. Nadam se da Ogi nije doživeo težu povredu. Čeka nas italijanska ekipa koja igra sličnu košarku kao Borac. Verujem da ćemo da odgovorimo i odigramo mnogo jače nego danas – istakao je Filipovski.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NADOMAK OSVAJANJA LŠ: Rojs napušta Borusiju, već poznat naredni klub?

Fudbaleri Borusije Dortmund juče su se plasirali u finale Lige šampiona eliminacijom PSŽ-a. Ova sezona biće poslednja za Marka Rojsa...

POVEZANE OBJAVE