Maloun nije dao Jokiću da dođe do novog tripl-dabla, Denver odradio posao protiv desetkovanih Siksersa

Košarkaši Denver Nagetsa savladali su Filadelfija Seventisikserse 115:103 na gostovanju u ,,Vels Fargo centru”.

Infekcija Seta Karija odvojila je najveći deo ekipe Siksersa sa ovog meča, a Dok Rivers nije mogao da računa ni na Džoela Embida i Bena Simonsa. Igrali su domaći sa svega sedam igrača na ovom meču i nakon naleta adrenalina u uvodnom delu utakmice, nisu mogli da pariraju Nagetsima.

Dobro su se držali momci iz Rokijevog grada u prvom poluvremenu, a iz svega lošeg što ih je zadesilo uoči ove utakmice, ipak su pronašli nešto dobro. U pitanju je ruki Tajris Meksi, koji je iskoristio priliku koja mu se ukazala i postigao 39 poena! Pogodio je samo tri trojke iz osam pokušaja. Sve ostalo bili su pogoci sa poludistance ili flouteri.

Ponovo je Nikola Jokić blistao na svim delovima parketa, te je pogađao, proigravao saigrače i radio posao u defanzivi. Ipak, Majk Maloun je odlučio da ga izvede iz igre u poslednjoj deonici i više ga nije vraćao na parket. Samim tim, Jokić je ostao bez novog tripl-dabla budući da je ostvario učinak od 15 poena, 12 asistencija i devet skokova. U njegovom timu najbolji je bio Geri Heris sa 21 poenom.

Nagetsi su sada došli do skora 4-5, dok je Filadelfija drugoplasirana na Istoku sa 7-3.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Tadić promašio penal, Olimpijakos ispisao istoriju!

Fenerbahče je večeras na svom terenu dočekao Olimpijakos. Viđena je još jedna neizvesna utakmica posle 3:2 za Grke u...

POVEZANE OBJAVE