NAJVEĆE KVOTE NA SVETU U MERIDIANU: Kec na Lajpcig 2.50, dvojka na Lion 2.45!

Dan za fudbal! Pred nama je još jedna zanimljiva i raznolika subota za ljubitelje najvažnije sporedne stvari na svetu.

Kao što ste već navikli, Meridian je spremio sjajnu ponudu za današnje mečeve, ali i pregršt BONUS IZNENAĐENJA.
Osim što bukmejkeri garantuju da će na sledećim utakmicama imati NAJVEĆE KVOTE NA SVETU, Meridian vam poklanja i NAJVEĆI BONUS – 1.500 dinara za online i uživo klađenje.
Bonus preuzmite odmah OVDE!

Ako planirate da praznični vikend provedete uz dobru zabavu, onda vam je jasno da je sajt kladionice Meridian najbolje mesto za provod!
I još nešto – od sada vas u Meridianu i nigde drugde na celoj planeti čeka TRODUPLA OPKLADA!
Imate mogućnost da vezujete konačan ishod sa brojem golova u prvom i drugom poluvremenu.

LAJPCIG – DORTMUND, KEC 2.50
(Subota, 18:30)
Otkako se prošle sezone, sticajem neverovatnih okolnosti, Lajpcig plasirao u polufinale Lige šampiona, za ovaj klub više ne postoje prepreke. Sa velikim samopouzdanjem “Bikovi” igraju ne samo u domaćem šampionatu, već i na evropskoj sceni. U Bundesligi, jedan je od najozbiljnijih kandidata za osvajanje (svoje prve klupske) titule i ozbiljno ugrožava supremaciju Bajern Minhena.
Meč sa Dortmundom će biti jedan veliki ispit Lajpciga na ovom putu.
Borusija Dortmund je bundesligaški starosedelac i osmostruki šampion Nemačke. Ali, “Milioneri” nikako ne uspevaju već devet godina zaredom da osvoje svoj 9. klupski trofej.
Da li će ove sezone fudbalerima Edina Terzića to poći za rukom? Ima li Borusija Dortmund snage da pomrsi konce Lajpcigu u derbi susretu 15. kola BL?
Zbog prednosti domaćeg terena i apsolutno dominantnije forme, Lajpcig je blagi favorit na utakmici sa Borusijom, a kvota na kec u Meridianu je najveća na svetu i treba je iskoristiti.

REN – LION, DVOJKA 2.45
(Subota, 21:00)
Ren je klub koji nikako ne treba potceniti ni u jednom takmičenju. Pored domaćeg šampionata, crveno-crni su ove sezone nastupali i u najelitnijem fudbalskom takmičenju u Evropi – Ligi šampiona. Nažalost, Ren nije uspeo da ode dalje od grupne faze. No, to znači da izabranici Žulijena Stefana mogu više da se posvete nacionalnom prvenstvu, gde pružaju više nego solidne partije.
S druge strane, imamo Olimpik iz Liona – klub koji je uvek jedan od glavnih favorita za osvajanje titule u Prvoj ligi Francuske. Međutim, poslednji put, sedmostruki šampion Francuske, podigao je trofej domaćeg šampionata 2008. godine. Iako ove sezone ne nastupa na evropskim takmičenjima, podsetimo da se ovaj klub prošle sezone plasirao u polufinale Lige šampiona, gde je poražen od Bajerna iz Minhena.
U osmini finala i četvrtfinalu LŠ prošle sezone, Lion je “tukao” Juventus i Mančester Siti.
No, vratimo se francuskom fudbalskom prvenstvu i duelu između Rena i Liona.
Gosti su ovde blagi favoriti – šansa da Lion savlada Ren iznosi 42 odsto, dok je šansa da Ren, kao domaćin, odnese sva tri boda, 29 odsto.
Ipak, dvojka u Meridianu je veoma atraktivna, uz to i najveća kvota na svetu, pa možda se rizik isplati.
NAPOMENA: Kvote su podložne promenama

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DVE RUNDE DO KRAJA: Ništa još nije gotovo, Partizan pred vratima plej-ina

Košarkaši Partizana propustili su veliku priliku da prošle večeri upišu 15 trijumf u Evroligi. Na svom terenu izgubili su od...

POVEZANE OBJAVE