Mihajlović bio spreman da se vrati na klupu “orlova”, ali FSS nije želeo da prihvati jedini uslov koji je imao

Srbija još uvek nema selektora, a moglo je da se dogodi da “orlove” ponovo preuzme Siniša Mihajlović.

Trener Bolonje bio je spreman da se prihvati posla, međutim u Fudbalskom savezu Srbije nisu prihvatili jedan uslov koji je postavio srpski stručnjak.

O tome je u emisiji “60 minuta sa Acom i Vladom” na Maxbet radiju govorio Milovan Đorić.

Prve ideje su bile Milojević i Piksi, a u prvom “udaru” je bio i Siniša Mihajlović. Razgovarao sam s Piksijem, rekao mi je da ne može da se odrekne 5.300.000 evra koliko treba da mu isplate Kinezi. Milojević ima takođe dobar ugovor u inostranstvu. Što se tiče Mihajlovića, on je rekao da bi pristao, ali da ujedno vodi i Bolonju i reprezentaciju. Naši nisu hteli to da prihvate, rekao je Đorić.

On je dodao da je selektorskoj funkciji sada najbliži Savo Milošević.

Jedno od rešenja je uvek bio i Savo Milošević. Žao mi je, trebalo je već da imamo selektora. Savo je prošao FSS i to je njegova prednost. Pokupio je dosta iskustva, a i talentovan je. Naučio je dosta u Savezu. Razgovarano je s njim, nije mi se dopalo što je hteo Ćurćića za stručni štab. Savo mora da bira prave pomoćnike. Ili bilo ko drugi da dođe u reprezentaciju. Sad nema nekih drugih rešenja, zaključio je Đorić i dodao da će selektor biti izabran u sledeća tri dana.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bolonja se sprema za LŠ: Stiže pojačanje iz Bundeslige!

Bolonja ima sezonu iz snova i nalazi se na 4. mestu u Seriji A. Vrlo je blizu direktnog plasmana u...

POVEZANE OBJAVE