Junak pobede Borca nad Partizanom: Nakon prve pobede usledio je nešto duži period slavlja, to smo platili slabim partijama

Košarkaši Borca su po drugi put ove sezone savladali Partizan. U Čačku je bilo 75:71 za debitanta u ABA ligi, a heroj pobede je bio plejmejker Nikola Kočović.

On je na meču postigao 17 poena, uz indeks korisnosti 24, a posebno su bili bitni koševi u samoj završnici koji su i rešili pobednika.

U proteklih nekoliko dana zaista smo dobro radili i trenirali, spremajući se za meč sa Partizanom. Jednostavno, bili smo željni da pokažemo da sav trud koji ulažemo nije uzaludan. Pre meča smo bili autsajderi, tako da smo u duel ušli opušteno, bez nekog velikog pritiska. Po mom mišljenju, odigrali smo dobru utakmicu, a uspeli smo da ispoštujemo sve dogovore. Na kraju, moram priznati da smo imali i malo više sreće od rivala, izjavio je Kočović za oficijelni klupski sajt.

Borac ove sezone ima četiri pobede. Tri su ostvarene na terenu (dve protiv Partizana, jedna protiv Splita) dok je jedna upisana za zelenim stolom protiv Primorske.

U ovom trenutku svaka pobeda nam je ogromna. Ali moramo u nastavku sezone biti pametniji i iskusniji, što u prvom delu nije bio slučaj. Nakon prve pobede nad Partizanom usledio je nešto duži period slavlja i dobrog raspoloženja, a to smo platili nekim slabim partijama, oprezan je Kočović.

Težak raspored je pred Čačanima. Već u narednom kolu gostuju Crvenoj zvezdi.

Još uvek ništa konkretno nismo uradili. Bitne utakmice tek dolaze, a mi se moramo fokusirati na njih. Potrebno je da nastavimo da dobro treniramo, baš kao do sada. Naravno, svi se nadamo još boljim rezultatima u nastavku lige. Sve u svemu, glavni posao nas tek čeka, završio je Kočović.

Meč sa Crvenom zvezdom je na programu u ponedeljak 18. januara, a početak je u 18 časova u dvorani “Aleksandar Nikolić”.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Sjajne vesti za Real pred meč sa Bajernom!

Kako je danas izjavio trener Reala Karlo Anćeloti, golman Real Madrida Tibo Kurtoa, odsutan sa terena više od osam...

POVEZANE OBJAVE