Zvezda otputovala na Kipar bez Kataija i Simića

Fudbaleri Crvene zvezde otputovali su danas na Kipar gde će provesti prvi deo zimskih priprema.

Nakon jučerašnjeg okupljanja, na kojem se pojavio 31 fudbaler i odrađena su dva treninga, izabranici Dejana Stankovića otputovali su na Kipar gde će boraviti do 18. januara kada će se u jutarnjim časovima vratiti u Beograd.

Za razliku od jučrašnjeg broja, tim Zvezde sastoji se od 29 igrača. Dejan Stanković na pripreme nije poveo Aleksandra Kataija, čiji razlog odsustva je i objasnio. Jedan od najboljih igrača crveno-belih ostaće u Beogradu, gde će se oporaviti od zdravstvenih problema koje je imao krajem prvog dela sezone i ekipi bi trebalo da se pridruži u februaru. Na spisku putnika nema ni Veljka Simića, koji je na izlaznim vratima kluba i trebalo bi da pojača Rad u dogovoru koji podrazumeva pozajmicu do kraja sezone.

Dejan Stanković je na Kipar poveo sledeće fudbalere, to su: Milan Borjan, Zoran Popović, Nikola Vasiljević, Marko Ćopić, Milan Gajić, Marko Gobeljić, Miloš Degenek, Nemanja Milunović, Radovan Pankov, Strahinja Eraković, Milan Rodić, Seku Sanogo, Njegoš  Petrović, Ričard Odada, Veljko Nikolić, Nikola Stanković, Mirko Ivanić, Gelor Kanga, El Fardu Ben, Aksel Bakajoko, Željko Gavrić, Srđan Spiridonović, Aleksa Vukanović, Andrija Radulović, Slavoljub Srnić, Dijego Falćineli, Milan Pavkov, Nikola Krstović i Marko Lazetić.

Na Kipru će Crvena zvezda odigrati i jednu prijateljsku utakmicu. Potom sledi povratak u Beograd i odlazak u Tursku na drugi deo priprema gde će izabranici Dejana Stankovića odigrati četiri kontrolne utakmice.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ŠLJIVIĆ PRE PUTA U IVANJICU: Cilj je jasan, on je dupla kruna

Fudbaleri Crvene zvezde su pauzu za nacionalne timove iskoristili za jedan prijateljski meč. Crveno-beli su savladali Zenit sa 1:0. Sada...

POVEZANE OBJAVE