SAMO U MERIDIANU: Najveće kvote na svetu + BONUS BEZ USLOVA!

Da li ste spremni za novi fudbalski maraton koji nas očekuje u najjačim evropskim ligama? Mi jesmo i zato smo vam spremili najjaču ponudu na svetu, ali i najlepša iznenađenja!

Osim što bukmejkeri garantuju da će na sledećim utakmicama imati NAJVEĆE KVOTE NA SVETU, Meridian vam poklanja NAJVEĆI BONUS – 1.500 dinara za online i uživo klađenje.
Bonus preuzmite odmah OVDE!
I još nešto – od sada vas u Meridianu i nigde drugde na celoj planeti čeka TRODUPLA OPKLADA!
Imate mogućnost da vezujete konačan ishod sa brojem golova u prvom i drugom poluvremenu.
Sjajno, zar ne?!
Čekaju vas ludilo kvote, a opklade i više nego realne!

ŠEFILD JUNAJTED – NJUKASL, KEC 2.65
(Utorak, 19:00)
18. kolo Premijer lige donosi nam duel Šefilda i Njukasla, ekipa sa začelja tabela. Tačnije, Njukasl je trenutno na 15. poziciji, dok je Šefild u jako lošoj situaciji – na poslednjem mestu tabele.
Ono što za Šefild takođe predstavlja problem jeste i poduža lista povređenih igrača, pa neće moći da nastupi u punom sastavu. Ako izuzmemo pobedu protiv Bristola, Šefild je u seriji loših rezultata, poražen je od Kristal Palasa, Barnlija, Evertona…
Jasno je ko je favorit, ali ni Njukaslu ne cvetaju ruže. Posle poraza od Mančester Sitija usledio je iznenađujuć rezultat protiv Liverpula (0:0), ali i novi pad, pošto je poražen od Lestera.

ATLETIKO MADRID – SEVILJA, KEC 2.15
(Utorak, 21:30)
La Liga nam ovog utorka donosi zaostalu utakmicu 1. kola, u kojoj će snage odmeriti fudbaleri Atletiko Madrida i Sevilje.
Izenađenje ili ne, tek Atletiko se nalazi na čelu tabele, iza sebe je, barem za sada, ostavio i Real Madrid i Barselonu. Daleko ispod, na šestom mestu nalazi se Sevilja, ali nakon pobeda nad Sosijedadom, Viljarealom i Valensijom, jasno je da je ne treba otpisivati.
Međutim, Atletiko je zaista u dobroj formi, praktično im je jedini minus poraz od Real Madrida, mada da li se to uopšte i može zameriti?

PSV – AZ ALKMAR, KEC 1.85
(Sreda, 18:45)
Selimo se na kratko u Holandiju gde nas čeka duel 16. kola Eredivizije, a sastaju se PSV i AZ Alkmar.
Ni jedna ni druga ekipa ne mogu da računaju na baš sve fudbalere, ali nema sumnje da nas čeka kvalitetan fudbal.
PSV se trenutno nalazi na drugom mestu na tabeli, sa samo bodom manje od vodećeg Ajaksa, dok su fudbaler Alkmara na petoj poziciji.
Pre samo nekoliko dana, PSV je remizirao sa Ajaksom, a izuzev te utakmici nalazi se u seriji od pet pobeda u svim takmičenjima.
U redovima Alkmara je nešto drugačija situacija. Dva vezana remija, a pre toga tri vezane pobede. Da li iko može pretpostaviti kako će odigrati sada? Verovatno ne, ali se sigurno neće predati tako lako, iako su u ulozi autsajdera.
NAPOMENA: *Kvote su podložne promenama

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

POLUVREME U ARENI: Partizan na krilima navijača, +8 za crno-bele!

Košarkaši Partizana igraju duel 32. kola Evrolige protiv Olimpijakosa. Nakon prvog poluvremena, ekipa Željka Obradovića vodi sa 40:32 Crno-beli su bolje...

POVEZANE OBJAVE