Boaći se emotivnim pismom oprostio od Crvene zvezde: Da pokažem ljubav i koliko cenim sve što mi je učinilo posebnim život u Zvezdi!

Ričmond Boći je po drugi put napustio Crvenu zvezdu. Fudbaleru iz Gane je istekao ugovor sa šampionom Srbije i slobodan je u izboru nove sredine.

Sigurno je da će navijačima crveno-belih Boaći ostati u lepom sećanju, posebno po igrama iz prvog mandata kada je bio neumoljiv ispred protivničkih golova.

On se putem društvenih mreža otvorenim pismom oprostio od Crvene zvezde i njenih navijača.

Kakvo neverovatno putovanje sa jednim od najboljih klubova za koje sam igrao. Sad kad se selim iz prave porodice poput ove, ne moga da odem u tišini, već hoću da pokažem ljubav i koliko cenim sve što mi je učinilo posebnim život u Zvezdi. Veoma veliku zahvalnost dugujem Miodragu Božoviću koji me je tražio. Neverovatan trener. Ili treneru za ‘ševe’ koji mi je pomogao da više postižem golove igrajući šest na dva. Vladan Milojević je bio izvanredan i o njemu imam mnogo priča i pozdravljam ga ovim putem. I da završim svoju priču ovde uz jednog od najboljih fudbalera u istoriji, ratnik, trener koji forsira i mlade i iskusne igrače da dostignu na nivo na kom treba da budu. Pozdravljam i Dekija, napisao je Boaći.

On je u nastavku zahvalio navijačima i svima u Srbiji.

Pozdravljam sve koji podržavaju i vole Zvezdu, a vaš brat Boćko je dao sebi vremena da se zahvali svima u Srbiji i Zvezdi za svu ljubav i brigu koju ste mi pružali, čak i u vreme povreda. Hvala svima, Bog blagoslovio Ganu i Srbiju, završio je centarfor.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

BILI NADOMAK KAPITALNOG BREJKA: Gostuje Zvezda, SC pušta karte u prodaju

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet pobedili su Studentski centar u prvom meču četvrtfinala ABA lige. Nisu do trijumfa došli lako, već...

POVEZANE OBJAVE