Partizan kao Zvezda: Članovi Skupštine, komisija, sponzorskog pula, dezinfikovane ruke i noge…

Potpuno (ne)očekivano na utakmici Partizan – Trento pojavila se grupica navijača crno-belih i pružila podršku igračima.

Iako je epidemija koronavirusa u Srbiji i dalje u punoj snazi, baš kao i odredba o zabrani javnih okupljanja, Partizan je izgleda rešio da se ne razlikuje mnogo od svog večitog rivala i samo nedelju dana nakon utakmice Crvena zvezda – Fenerbahče ponovo smo imali navijače na tribinama.

Reakcija iz crno-belog tabora nakon utakmice je praktično identična kao saopštenje Crvene zvezde od pre sedam dana.

Mi smo postupali po važećim pravilnicima! Niko nije postupao mimo zakona, mi kao odgovoran klub postupamo isključivo u skladu sa zakonom. Šanse za zaražavanje na našoj utakmici su mizerne, jer se sve epidemiološke mere strogo poštuju i kontrolišu. Utakmici su prisustvovali članovi skupštine kluba, Upravnog odbora, članovi komisija i sponzorskog pula. Dodali bismo i da su svima pre ulaska u dvoranu bile dezinfikovane ruke i noge, da im je merena temperatura, da su poštovali distancu i da su nosili maske. Takođe, prisutni u hali, sa sve službenim licima su zauzeli 3 odsto kapaciteta dvorane, preneo je “Telegraf” reči neimenovanog izvora iz kluba.

Iako se kroz ove reči može naslutiti ironija, nema dileme da Partizan i Zvezda sebi ovo nisu smeli da dozvole.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bandović nakon plasmana u finale Kupa: Zaslužili smo!

Fudbaleri Vojvodine savladali su ekipu Radničkog u Kragujevcu i plasirali se u finale Kupa Srbije. Trener Novosađana Božidar Bandović rekao...

POVEZANE OBJAVE