TSC kreće na pripreme u Tursku bez najboljeg strelca

Fudbaleri TSC iz Bačke Topole danas putuju u Tursku, gde će se u naredne dve nedelje pripremati za drugi deo sezone u Superligi.

Šef stručnog štaba TSC-a Mladen Krstajić izrazio je zadovoljstvo radom sa ekipom u prvoj nedelji priprema u Bačkoj Topoli.

Svi smo zdravi i na broju i verujem da ćemo na najbolji mogući način iskoristiti ove pripreme, rekao je Krstajić pred polazak.

Prema njegovim rečima, najbolji strelac ekipe Nenad Lukić neće putovati sa ekipom u Tursku jer je dobio poziv za reprezentaciju, koja se sutra okuplja. Krstajić je izrazio zadovoljstvo što TSC ima igrača u reprezentaciji, ali je napomenuo da mu je žao što Lukić, kao jedan od najboljih igrača neće biti na drugom delu priprema.

Ipak, šta je tu je, idemo u Tursku da se pripremamo. Tamo ćemo imati punih 12 dana, u toku kojih ćemo odigrati i četiri pripremne utakmice. Veoma smo zadovoljni onim što smo do sada uradili, a u pripremnim utakmicama imaćemo i dobar filter da procenimo gde nam je mesto i da popravimo ono što je potrebno, rekao je Krstajić.

Ekipa se sa priprema u Turskoj vraća TSC se 28. januara.

Jesenji deo sezone FK TSC je, posle 19 odigranih kola završio kao osmi na tabeli sa 27 osvojenih bodova iz 8 pobeda, 3 remija i 8 izgubljenih mečeva. To je druga sezona TSC u Superligi. U prvoj sezoni u elitnom takmičenju, TSC je zauzeo 4. mesto.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SPEKTAKLI SA SRBIJOM I AUSTRALIJOM: Amerikanci već počeli prodaju karata

Košarkaška reprezentacija SAD-a dolazi na Olimpijske igre u Parizu kao glavni pretendent na zlatnu medalju. Pogotovu što roster od 12...

POVEZANE OBJAVE