Zoran Terzić obnovio ugovor sa Fenerbahčeom: Fale mi trofeji

Selektor ženske odbojkaške reprezentacije Zoran Terzić potpisao je novi ugovor sa turskom ekipom Fenerbahčea.

On se obavezao da će do sezone 2024. godine predvoditi ovu ekipu sa klupe.

Potpisao sam ugovor do kraja sezone 2023/24, a da li će on biti moj najuspešniji i najvredniji, saznaćemo kad istekne. Trofeji su nešto što se računa, a ne novac, koji ću zaraditi. U toku je moja treća sezona i priznajem da i meni nedostaju trofeji, iako smo generalno svi zadovoljni saradnjom. Da bi rezultati bili malo bolji, fale neke stvari vezane za izgled ekipe, ali i nešto kvalitetnija medicinska nega za devojke, rekao je Terzić.

Jedan od prvih ljudi koji je čestitao na potpisivanju novog trogodišnjeg ugovora bio je i selektor košarkaša Srbije, ali i trener Fenerbahčea, Igor Kokoškov?

Da, bio sam na utakmici Evrolige između Fenera i Baskonije i upoznao sam Igora, koji je jako prijatna osoba, Ostavio je na mene izuzetno pozitivan utisak. Neće biti puno vremena za druženje, ali mi je drago da je tu i trudićemo se da se ipak viđamo malo češće, dodao je Terzić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

RASPRODAJA U NAJAVI: Leverkuzen za 60 miliona ostaje bez važnog igrača, tri premijerligaša stala u red?

Fudbaleri Bajer Leverkuzena ove sezone su nadomak triple krune. Bundesligu su osvojili, a pokušaće da je završe bez poraza. U...

POVEZANE OBJAVE