Zvezda izborila peterce u poslednjoj sekundi, ali ipak poražena

Vaterpolisti Crvene zvezde poraženi su u prvom kolu kvalifikacionog turnira Regionalne lige od Jadrana posle boljeg izvođenja peteraca (18:16).

Mogli su vrlo lako vaterpolisti crveno-belih izrasti u ogromne junake dana s obzirom na to da su bili u zaostatku od pet golova. Splićani su bili inferiorni u beogradskom bazenu i vodili sa 9:4 u drugoj četvrtini i delovalo je da Crvena zvezda neće moći da se izvuče iz toga. Ipak, u drugom poluvremenu su ih sustigli i pogotkom Petra Smiljevića došli do 10:10, ali su se Jadrani ponovo odvojili na dva gola razlike.

Dramu u završnici, golom u poslednjoj sekundi, zaokružio je Lazar Vićković za 13:13, te se pristupilo izvođenju peteraca, s obzirom na to da novi sistem takmičenja nalaže da se meč mora završiti sa pobednikom.

Tu su vaterpolisti iz Splita bili bolji za jedan gol, budući da je Miloš Vukićević promašio za Crvenu zvezdu u prvoj seriji.

Lazar Vićković je bio najefikasniji sa četiri gola u bojama Crvene zvezde.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Ataman siguran: Bolji smo od Makabija

Košarkaši Panatinaikosa savladali su Makabi u okviru drugog susreta četvrtfinalne serije. Sada slede dva okršaja u Beogradu – 30....

POVEZANE OBJAVE