Široko: OFK Bačka predstavila pet pojačanja, Japanac i Letonac predvode napad

Fudbaleri Bačke će od od danas pa sve do 24. januara boraviti u Puli gde će u periodu od 8 dana odigrati tri kontolne utakmice.

Prvu utakmicu “Plavi” igraju već u nedelju, 17. januara sa ekipom Opatije, zatim 20. Januara sa ekipom Gorice i pred polazak nazad u Bačku Palanku Bačka će odigrati utakmicu sa Ljubljanskom Olimpijom 23. januara.

Pred polazak na pripreme, ekipa Bačke je predstavila čak petoricu novih fudbalera. Rukovodstvo kluba sa stadiona Slavko Maletin “Vava” potpisalo je ugovore sa Vukašinom Pilipovićem mladim i perspektivnim golmanom, dojučerašnjim čuvarem mreže Vojvodine iz Novog Sada, zatim sa bivšim vezistom Novog Pazara Nikolom Nedeljkovićem, te Japancem Mijazakijem Rioheijem, koji stiže iz malezijske Premijer lige.

Letonski napadač Kašparas Svarupa stigao je u Bačku iz Ventspilsa, a došao je i Nemanja Lakić-Pešić koji igra na poziciji štopera i klub je pojačao iz Estonske Levadije.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

LALATOVIĆ PRED PARTIZAN: Igramo na njihovom terenu i oni su apsolutni favoriti

Fudbaleri Spartaka iz Subotice sutra nastavljaju takmičenje u Superligi Srbije. Nakon reprezentativne pauze, gostuju Partizanu. Imaju 4 boda manje od...

POVEZANE OBJAVE