BLEDA ZVEZDA: Valensija slavila u laganom ritmu

Crvena zvezda je doživela novi poraz u Evroligi pošto je poražena od Valensije kao gost sa 91:71.

Čini se da je meč rešen u prvih 5 minuta kada je domaćin stekao prednost od 10 poena razlike vrlo lako i do kraja je uspevao da je zadrži.

Prva četvrtina je protekla u jako slaboj igri u odbrani crveno-blih i ništa boljoj igri u napadu. Na kraju prvih 10 minuta Španci su imali 27:15. U drugoj četvrtini nastavilo se u istom ritmu, Valensija je imala plus 15, ali od tog trenutka budi se ekipa Dejana Radonjića i na krilima Obrajanta, Kuridže i Koloma uspeva da smanji prednost Valensije na 49:42.

Početak drugog poluvremena dao je nadu navijačima crveno-belih da će videti preokret pošto je stigla samo na minus 5. Međutim, čitav meč je bio po principu korak napred, nazad dva, tako da se serijom grešaka Valensija vratila na staro i stigla je do dvocifrene prednosti koju je rutinski sačuvala i uvećala do kraja meča – 91:71.

Kod Crvene zvezde najefikasniji je bio Džoni Obrajant sa 21 poenom, a dvocifren je još samo bio Kino Kolom sa 11.

Kod pobednika istakli su se Laberi sa 16, Kalinić sa 14, Tobi 13.

Posle ove utakmice Crvena zvezda ima skor 6-13, dok Valensija je na 11-9. Sledeći meč srpski predstavnik ima u ponedeljak protiv Reala u Madridu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Real nemilosrdan protiv Baskonije na startu plejofa, Marinković solidan (VIDEO)

Košarkaši madridskog Reala savladali su u svom Vizink centru Baskoniju sa 90-74, u prvoj utakmici četvrtfinala Evrolige. Aktuelni šampion...

POVEZANE OBJAVE