NAJVEĆE KVOTE U UNIVERZUMU – Roma 2.55, Leverkuzen 2.30, Lester 2.00…

Još jedan fantastičan vikend je pred nama. Fudbal na pretek, a u hladnim zimskim danima nema boljeg načina za opuštanje uz dobru, kvalitetnu utakmicu i nekoliko sportskih tiketa za praćenje.

Osim što bukmejkeri garantuju da će na sledećim utakmicama imati NAJVEĆE KVOTE NA SVETU, Meridian vam poklanja i NAJVEĆI BONUS – 1.500 dinara za online i uživo klađenje.

Bonus preuzmite odmah OVDE!

I još nešto – od sada vas u Meridianu i nigde drugde na celoj planeti čeka TRODUPLA OPKLADA!

Imate mogućnost da vezujete konačan ishod sa brojem golova u prvom i drugom poluvremenu.
Čekaju vas ludilo kvote, a opklade i više nego realne!

UNION BERLIN – LEVERKUZEN, DVOJKA 2.30
(Petak, 20:30)

Šampionske ambicije Leverkuzena još uvek nisu u gašene i to zbog dobrog razloga, ali pošto su na poslednje tri utakmice osvojili samo jedan bod, “Farmaceuti” će u prestonici Nemačke svim silama pokušati da stignu do pobede.
Posle 15 kola, Bajern iz Minhena ima četiri, a Lajpcig dva boda više od Leverkuzena koji će protiv Uniona igrati znatno oslabljen povredama.

Sa druge strane, ekipa iz Berlina beleži rezultate iznad svakih očekivanja, ali će, poput rivala ući u ovaj meč oslabljena.
Duel petoplasirane i trećeplasirane ekipe Bundeslige, jedan je od derbija 16. kola.

LACIO – ROMA, DVOJKA 2.55
(Petak, 20:45)

Možda zvuči samo kao fraza, ali verujte da nije… Kada kažemo “derbi je – derbi, sve je moguće”, to zaista i mislimo.

Ipak, Roma u ovaj derbi, jedan od najvećih na svetu, ulazi sa dosta bolje pozicije u odnosu na rivala. “Vučica” je u dosadašnjem toku sezone ostvarila već 10 pobeda, što je uz četiri remija i tri poraza dovoljno za treće mesto i šest bodova više od osmoplasiranog Lacija.

Prednost domaćeg terena, ovog puta Laciju neće značiti baš ništa, s obzirom na to da se utakmica igra bez publike i da obe ekipe kao domaćini svoje utakmice igraju na Olimpiku.

Biće zanimljivo videti kako Sergej Milinković-Savić i Ćiro Imobile mogu da se suprostave Edinu Džeku i Henriku Mhitarijanu.

VOLFSBURG – LAJPCIG, DVOJKA 2.20
(Subota, 15:30)

Nakon poraza od Borusije iz Dortmunda u prethodnom kolu i gubitka prve pozicije, fudbaleri Lajpciga žele da se što pre vrate pobedama.

Prva i prava prilika za to je gostovanje Volfsburgu koji, poput Union Berlina beleži dobre rezultate i nalazi se na šestom mestu Bundeslige.

Na poslednjih pet međusobnih duela, Volfsburg nije ostvario nijednu pobedu, dok su se fudbaleri Lajpciga radovali tri puta, uključujući i pobedu u Kupu, rezultatom 6:1.

LESTER – SAUTEMPTON, KEC 2.00
(Subota, 21:00)

Sautempton je usporio, nakon odličnog starta sezone, pa se nakon 17 odigranih utakmica nalazi iza Lestera. Ali, obe ekipe su blizu liderske pozicije (Lester na četiri, Sautempton na sedam bodova), pa je jasno da ćemo uživati u fudbalskoj predstavi na King Pauer stadionu

I nema dileme, svi se radujemo okršaju dvojice napadača, Džejmija Vardija i Danija Ingsa, najboljih strelaca ovih ekipa.

Ove sezone nešto uspešniji je Vardi sa 11 golova, naspram Ingsovih sedam.

NAPOMENA: *Kvote su podložne promenama

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Partizan oslabljen pred Igokeu: Sada je ovo najvažnije

Košarkaši Partizana plej-of počinju protiv Igokee u sredu od 18.30 časova u Beogradskoj Areni. Crno-beli nisu uspeli da se domognu...

POVEZANE OBJAVE