OPET U CENTRU PAŽNJE! Milivojević se potukao sa saigračem

Srpski reprezentativac i fudbaler Kristal Palasa Luka Milivojević ušao je u fizički obračun sa saigračem Mičijem Batšuaijem, prenosi Dejli mejl.

Kako se navodi, zavađeni dvojac se obračunao na treningu u sredu uoči utakmice sa Arsenalom, ali je veći incident sprečila grupa saigrača koja se našla u blizini i razdvojili su srpskog i belgijskog fudbalera.

Navodno, Milivojević je bio besan zbog Batšuaijevog pristupa tokom jedne od vežbi dodavanja. Trenerska postava je od igrača zatražila da nešto jačim pasom testiraju prijem svojih saigrača prekoputa. Batšuai je neozbiljno pristupio zadatku, što je iznerviralo Milovojevića koji je uputio snažnu loptu ka Palasovom napadaču.

Dvojica igrača su, kako se prenosi, razmenili nekoliko udaraca, a Milivojević je potom završio i na zemlji. Ipak, saigrači su ubrzo razdvojili dvojac, koji je nastavio da razmenjuje reči i u tim trenucima.

Podsećamo, Milivojević je nedavno bio na udaru britanske javnosti zbog kršenja zdravstvenih protokola kada je proslavio Novu godinu u društvu Aleksandra Mitrovića i nekolicine ljudi.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Pol Džordž je slobodan agent, dva tima se bore za potpis

Los Anđeles Klipersi igraju vrlo zanimljivu plej-of seriju protiv Dalasa, a predvodnik ekipe iz Kalifornije je Pol Džordž. U četiri...

POVEZANE OBJAVE