Partizan bez još nekoliko igrača krenuo u Tursku

Fudbaleri Partizana otputovali su u Tursku na zimske pripreme za predstojeći drugi deo sezone.

Aleksandar Stanojević izostavio je nekoliko igrača, koji će ostati u Srbiji iz različitih razloga. Pre svega, Dušan Lalatović, Periša Pešukić, Nikola Čolić i Denis Stojković  izostali su sa spiska jer najverovatnije napuštaju Humsku. Aleksandar Popović i Slobodan Urošević su na pripremama, ali sa FSS, te nisu otputovali u Tursku, dok je Aleksandar Miljković izostao zbog zdravstvenih razloga, ali se očekuje da se pridruži timu za nedelju dana.

Partizan će na pripremama u Turskoj biti dve nedelje, a planirano je da se susretne sa Zaglebjem 17. januara, Rubin Kazanjem 21. januar, Desnom 25. januara, Ruho i Zorjom 28. januara u prepodnevnim i poslepodnevnim satima.

Spisak igrača:

Vladimir Stojković, Nemanja Stevanović i Lazar Slavković, Marko Živković, Maki Banjak, Svetozar Marković, Bojan Ostojić, Igor Vujačić, Aleksa Purić, Ivan Obradović, Rajko Brežančić, Saša Zdjelar. Aleksandar Šćekić, Milan Smiljanić, Bibras Natho, Takuma Asano, Filip Holender, Aleksandar Lutovac, Vanja Vlahović, Nikola Jović, Lazar Marković, Miloš Jojić, Lazar Pavlović, Sejduba Suma, Mihajlo Petković, Žan Kristof Bajbek, Nikola Štulić, Samed Baždar i Marko Milovanović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Tadić promašio penal, Olimpijakos ispisao istoriju!

Fenerbahče je večeras na svom terenu dočekao Olimpijakos. Viđena je još jedna neizvesna utakmica posle 3:2 za Grke u...

POVEZANE OBJAVE