Uprava se oglasila: Zvezdina želja na pragu odlaska iz kluba

Prvi čovek Fudbalskog kluba Leće Pantaleo Korvino govorio je u intervjuu za lokalni portal, između ostalog i o statusu svog napadača Filipea Falka, za kojeg je interesovanje pokazala Crvena zvezda.

Početkom ove godine pojavila se informacija iz Italije da je Zvezda zainteresovana za Falka, ali za njegove usluge u redu stoji još nekoliko ekipa. U pitanju su tamošnji klubovi i realnije je da Falko izabere nekog od njih, posebno nakon pisanja prethodnih dana da ga žele Sasuolo i Parma.

Korvino je potvrdio da Falko ima intencije ka napuštanju Lećea ove zime, nakon pitanja novinara u vezi sa statusom ovog napadača.

– Ne bih da razgovaram o temama o kojima se već sve zna. Mogu samo da kažem da se povremeno prenese pogrešna poruka da mi ne prodajemo igrače po velikim ciframa, ali to su samo nagađanja pojedinih ljudi. Ponekad sklopimo džentlmentski sporazum kako bi sve strane bile zadovoljne. Leće je odlučio da ne zadržava igrače koji žele da promene sredinu. Jedino što nećemo dozvoliti jeste da fudbaler koji želi da napusti naš klub to učini tako da pogoduje samo njemu – rekao je Korvino.

Falko je odigrao 11 mečeva za Leće ove sezone, postigao dva pogotka i upisao jednu asistenciju. Polivalentan je napadač, koji je uživao status nezamenljivog u sastavu ovog kluba.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SERIJA A: Salernitana i matematički ispala, Frozinone pobegao iz zone ispadanja (VIDEO)

U prvom meču 34. kola Serije A, Frozinone je savladao Salernitanu 3:0. Ekipa sa juga Italije je ovim porazom i...

POVEZANE OBJAVE