BONUSI ZA ISKUSNE – Zgrabi 1.500 DINARA i igraj NBA

NBA liga nam donosi baš sve što želimo od sporta: kvalitet, zabavu, poteze koji se prepričavaju, ali i one poteze van terena koji često budu u centru pažnje.
A za još bolji užitak, kladionica Meridian je i ovog vikenda spremila najbolju ponudu za klađenje, uz tradicionalno najveće kvote i bonuse na planeti.
I zato, odmah sada možeš preuzeti čak 1.500 DINARA za online i uživo klađenje.
Jedan klik OVDE i bonus je tvoj!
Registruj se na meridianbet.rs i proveri šta znači najveći izbor mečeva za klađenje po ubedljivo najvećim kvotama u univerzumu + bonus na broj parova od čak 2000%!
Gotovo sa sigurnošću možemo da kažemo da nas čeka još jedno spektakularno kolo, a ovo je imalo i sjajnu uvertiru. Džejms Harden postaće novi član Bruklin Netsa, pa ostaje da vidimo da li će već sada debitovati sa Kevinom Durentom, a to zaista garantuje pravi šou.
Bruklin će igrati protiv Orlanda, koji predvodi sjajni Nikola Vučević, koji zaista blista ove sezone na parketu.
Ipak, imaju Netsi i neke probleme, konkretno ponašanje Kajrija Irvinga, koji je prekršio protokole i već nekoliko utakmica nije igrao.
Da li njegov izostanak može da iskoristi Orlando – ostaje da vidimo.
Osim toga, čeka nas još sjajnih utakmica. Toronto će dočekati Šarlot, koji je u fantastičnoj seriji, pa je zaista teško prognozirati pobendika, dok će Memfis igrati protiv Filadelfije.
Ono što je posebno zanimljivo jeste što se Džoel Embid, blago rečeno, razigrao, pa je u utakmici protiv Majamija upisao 45 poena, 16 skokova, pet blokada i jednu ukradenu loptu.
Impresivno, zar ne? A, da li može i da ponovi takvu partiju?
Majami Hit će odmeriti snage sa Detroitom, Finiks sa Indijanom, Portland sa Atlantom, koja je i dalje bez Bogdana Bogdanovića.
Nešto kasnije Boston će se sastati sa Njujorkom, a Vašington sa Klivlendom. Dalas Maveriksi, predvođeni Lukom Dončićem, igraće protiv Čikago Bulsa, te imaju priliku da se vrate na pobednički kolosek.
Kompletnu ponudu za klađenje možete detaljno pogledati OVDE.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

MATEO PRED GOSTOVANJE ZVEZDE: Da radimo, takmičimo se, i pobedimo

Košarkaši Real Madrida odavno su obezbedili prvo mesto nakon ligaškog dela Evrolige. Sutra u 32. rundi dočekuju Crvenu zvezdu Meridianbet....

POVEZANE OBJAVE