Lalatović razvejao sumnje oko dolaska Boaćija: Nemamo mi te finansije!

Pre nekoliko dana, potpuno neočekivano, pojavila se vest da Vojvodina u svojim redovima želi Ričmonda Boaćija, doskorašnjeg napadača Crvene zvezde.

Na sve to nadovezala se i izjava sportskog direktora Novosađana Milana Kosanovića da klub traži pojačanje u špicu i da će to biti najverovatnije stranac.

Međutim trener Nenad Lalatović je rešio sve sumnje oko senzacionalnog trasfera demantujući tu vest.

I ja sam o Boaćiju čitao na portalima. Prekvalitetan igrač i sigurno da bi za Vojvodinu bio ogromno pojačanje. Ja bih naravno voleo da ga vidim u svojim redovima, ali mislim da to u ovom trenutku nije realno, rekao je Lalatović.

On ističe da bar tri ekipe u ligi imaju veći budžet od Vojvodine.

Rekao sam već da nećemo dovoditi puno igrača, jer nismo u sjajnoj i bajnoj situaciji, moram da priznam. Nema Vojvodina takve finansije da možemo da pariramo Zvezdi i Partizanu. Mogu slobodno reći da i Čukaričkom teško možemo parirati, jer i oni imaju velike budžete.

Dva igrača Vojvodine – Topić i Saničanin – očekuju odlazak iz kluba.

Šteta za mladog Topića što nije imao veću minutažu, jer bih za njega dobio sjajnu ponudu. Saničanin je postao A reprezentativac, trofejni je igrač, očekujemo njegov transfer, odnosno da će otići u inostranstvo, završio je Lalatović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

KUKOČ O OBRADOVIĆU: Najbolji ikad u zadnjih 20 godina, uspeo bi u NBA

Košarkaši Partizana poraženi su juče od Olimpijakosa u Evroligi. Ponovo su u jednom delu meča doživeli pad, i ispustili +14...

POVEZANE OBJAVE