Ako se po jutru dan poznaje: Impresivan debi Hardena

Košarkaši Bruklin Netsa savladali su ekipu Orlando Medžika sa 122:115 u svom ,,Barklejs centru”, a meč je obeležio debi Džejmsa Hardena za domaće.

Prethodnih dana, tresla se čitava organizacija nakon trejdova koji su obavljeni kako bi Džejms Harden iz Hjustona otišao u Bruklin. Mnogi su skeptični povodom toga, budući da Netsi u svom sastavu imaju tri ,,nestašna” momka, ujedno tri superstara, ali ako se po jutru dan poznaje…

Nije bilo Kajrija Irvinga, ali nije to smetalo ekipi Stiva Neša da ipak dođe do trijumfa protiv Medžika. Smenjivali su se timovi u vođstvu sve do poslednje deonice, kada je štafetu ipak preuzeo tim Netsa i sa njom prošao kroz cilj. Kevin Durent je bio tu da puni koš rivala, dok je Harden radio sve ostalo.

Popularni Durentula je meč završio sa 42 postignuta poena, a Harden je postao tek sedmi igrač u istoriji NBA lige koji je na svom debiju zabeležio tripl-dabl – 32 poena, 11 skokova i 14 asistencija. Ni činjenica da su imali devet igrača u rotaciji, nije smetala Netsima da sa raspoloženim dvojcem dođe do trijumfa.

Kada je reč o redovima Orlando Medžika, tamo je najbolji bio Nikola Vučević sa 34 poena, 10 skokova i sedam asistencija.

San Antonio Spars – Hjuston Rokets 103:91
Bruklin Nets – Orlando Medžik 122:115
Toronto Reptors – Šarlot Hornets 116:113
Memfis Grizlis – Filadelfija Seventisiksers 106:104
Majami Hit – Detroit Pistons 100:120
Portland Trajlblejzers – Atlanta Hoks 112:106

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Poznati svi učesnici F4 vatropolo Lige šampiona

U vaterpolo Ligi šampiona, na kolo pre kraja je poznato koja četiri tima će igrati u završnici. Od ranije je...

POVEZANE OBJAVE