DERBI DANA: Postoji veliki razlog zašto svi moramo da ispratimo meč Liverpul – Junajted

Najjači fudbalski derbi u Engleskoj napokon na program – spremite se za spektakl i utakmicu između Liverpula i Mančester Junajteda!


Ali pre toga, važno je da znate da vam je kladionica Meridian spremila NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI, specijalno za najveći derbi u Engleskoj.


Osim toga, odmah OVDE možete preuzeti i 1.500 DINARA za sportsko klađenje,
I još nešto – od sada vas u Meridianu i nigde drugde čeka TRODUPLA OPKLADA!


Imate mogućnost da vezujete konačan ishod sa brojem golova u prvom i drugom poluvremenu.
Sjajno, zar ne?!


Čekaju vas ludilo kvote, a opklade i više nego realne!
A sad malo o utakmici dana…


LIVERPUL – MANČESTER JUNAJTED, KEC 2.15
(Nedelja, 17:30)
Dogodilo se i to. Liverpul se trenutno više ne nalazi na prvoj poziciji na tabeli u Premijer ligi. Kiks sa Sautemptonom je učinio svoje. Mančester Junajtedu se upornost isplatila i prestigao je “Redse” zahvaljujući pobedi nad Barnlijem.


Prvi put od 2013. godine Mančester Junajted ima vođstvo na tabeli. Zanimljivo, iste te godine “Crveni đavoli” su osvojili titulu u Premijer ligi. Zato, zavalite se i spremite se za derbi utakmicu koju svi sa nestrpljenjem čekaju, meč Liverpul – Mančester Junajted.


Ovo je utakmica koja možda može preokrenuti tok takmičenja u domaćem šampionatu u Engleskoj. A možda može učiniti i to da Premijer liga bude još neizvesnija.


Ono što je sigurno – u pitanju je jedno od najvatrenijih međugradskih rivalstava, ne samo na Ostrvu, već i na području celog Starog kontinenta. I zaista, radi se o dva najuspešnija kluba u Engleskoj i u Evropi. Zajedno su ukupno osvojili 39 ligaških titula, 19 trofeja FA Kupa, 13 titula EFL Kupa, 9 titula Lige šampiona, 4 titule Lige Evrope…


Liverpul može tvrditi da je uspešniji od Junajteda. Ali i Junajted može da se pohvali da je bolji od Liverpula. Na primer, Mančester Junajted je osvojio 20 titula PL, naspram Liverpulovih 19. Ali, Liverpul je 6 puta bio šampion Evrope, za razliku od Mančesterova 3 trofeja u Ligi šampiona. Interesantan je podatak da Mančester Junajted ima samo jednu titulu više od Liverpula u svim takmičenjima – 66 naspram Liverpulovih 65. Istorija nastavlja da se piše.


I zbog svega što smo vam do sada naveli, ovo će zaista biti derbi u svakom smislu te reči. Tu je borba za prestiž, tu je borba za bolji međusobni skor, tu je borba za titulu koja će se sigurno nastaviti i nakon ove utakmice. Dakle, tu je sve, jedino što će nedostajati su navijači na tribinama, iz dobro poznatih razloga.
Iako Manečster Junajted nije najslavnije započeo ovu sezonu u Premijer ligi, dovoljno je bilo nekoliko meseci da se sve preokrene u korist Solskerovih izabranika. Punih osam godina “Crveni đavoli” su bez titule u domaćem prvenstvu, a ova sezona je njiihova šansa da razbiju ovo prokletstvo.
Junajted, nakon 17 odigranih mečeva, trenutno zauzima prvo mesto na tabeli sa tri boda više od Liverpula (36). Skor Mančester Junajteda u dosadašnjem toku takmičenja jeste 11 trijumfa, 3 remija i 3 poraza.
Ipak, Liverpul je aktuelni branilac titule i izvesno je da će Klopovi fudbaleri taj status pokušati da odbrane u meču sa Mančester Junajtedom. Premda, “Redsi” nisu baš imali sreće sa manje opasnijom ekipom od MU – Sautemptonom.


Naime, Liverpul je u 17. kolu PL na gostovanju poražen od “Svetaca” rezultatom 1:0. Taj jedini pogodak viđen je na samom startu utakmice, u 2. minutu, a precizan je bio Deni Ings. Do kraja meča se Sautempton branio, Liverpul se mučio, ali rezultat nije bio promenjen. Liverpul na kakav do sada nismo navikli.


“Redsi” su “spali” na drugu poziciju na tabeli sa osvojena 33 boda nakon 17 odgiranih mečeva. Njihov skor u dosadašnjem toku takmičenja jeste 9 pobeda, 6 remija i 2 poraza.


Kada se sve kockice sklope, dolazimo do zaključka da će meč Liverpul – Mančester Junajted 2021. godine biti veoma uzbudljiv, ali i težak. Ipak, favorit na ovom meču je Liverpul, a kec na “Redse” u Meridianu je najveći na svetu – takvu kvotu nikako ne treba da propustite!
Kompletnu ponudu pogledajte na OVOM LINKU.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

FSS DONEO ODLUKU: Partizan i Zvezda dobili licencu za Evropu, ali jedan klub još uvek nije

Komisija za licenciranje klubova Fudbalskog saveza Srbijedodelila je licence za takmičenja u organizaciji UEFA Crvenoj zvezdi, Partizanu, TSC-u, Čukaričkom,...

POVEZANE OBJAVE