Kraj priprema na Kipru, u Zvezdi se hvale

Fudbaleri Crvene zvezde završili su prvi deo zimskih priprema i vraćaju se u Beograd, gde će boraviti naredna dva dana.

Izabranici Dejana Stankovića naporno su radili na Kipru, gde su proveli prvi deo priprema, a nastavak spremanja za drugi deo sezone očekuje ih u Turskoj. Tamo šampion Srbije putuje naredne sedmice, a krajem januara se vraćaju ponovo u Srbiju.

Imala je Zvezda uspešan jesenji deo sezone tokom kojeg su izborili plasman u nokaut fazu Lige Evrope, te dominantno igrali u šampionatu, a segment igre u kojem su bili veoma opasni jesu prekidi. Marketing tim ovog kluba sumirao je na svom sajtu rad crveno-belih, te nagovestio da će prekidi i dalje ostati jedno od glavnih oružja Stankovićevog sastava.

– Dodatno se uigravaju fudbaleri Crvene zvezde, ono što smo mogli da vidimo nagoveštava da će igra našeg tima biti tečna, da će prekidi i dalje biti Zvezdino sjajno oružje i da ćemo moći da se radujemo golovima iz ovih situacija. Tako je završen poslednji i trening na Kipru. Imaće crveno-beli priliku malo da se odmore, s obzirom da znamo da je iza njih težak test izdržljivosti koji su juče odradili, kao i gotovo dva treninga svakog dana upućuje da su taj odmor i više nego zaslužili – stoji na klupskom sajtu.

Nastavak priprema, Crvenu zvezdu očekuje 20. januara kada putuju u Tursku.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Lazović efektnim golom otežao situaciju Atalanti (VIDEO)

Fudbaleri Atalante i Verone remizirali su u Bergamu u sklopu 32. kola Serije A, pošto je duel završen rezultatom...

POVEZANE OBJAVE