Pohvale za Jovićev start stigle i iz Španije

Luka Jović imao je debi iz snova po povratku u Ajntraht. Dao je dva gola za pola sata igre u pobedi protiv Šalke, a pohvale na račun njegove igre stigle su i od španskog lista ,,Marka”.

Problem za Real nije što je Luka danas dao gol, već što je dao dva. Isto koliko i u Realu za 18 meseci.

Ne bi bilo fer da sada osuđujemo Real za odlazak srpskog napadača. Ovo je dobar transfer jer Jović ne bi igrao mnogo u u belom dresu do kraja sezone. Ono o čemu bi moglo da se govori je način na koji je srpski napadač vođen tokom perioda u Madridu.

Zidan je morao da uradi više za Jovića, a Jović je morao da uradi više na prilagođavanju Realu. Jer, moramo da kažemo, Srbin se nije mnogo potrudio da nauči jezik, a lepo se provodio otkako je krenula COVID-19 era. Izbegavao je karantin, pravio žurke, družio se sa prijateljima koji su kasnije bili pozitivni na koronu… Nije baš da je bio anđeo. I da, na terenu je dobio malo vremena. Ali i kada bi ga dobio, izgledao je preterano hladan, ni nalik onome igraču iz Nemačke gde se očigledno oseća prijatno.

Sada će Real Madrid dobiti porciju kritika i ismevanja, ali kada se glave ohlade, trebalo bi slaviti svaki Jovićev gol u Frankfurtu i nadati se da će u junu Real dobiti nazad kompletnijeg igrača sa više samopouzdanja. A kada se vrati, treba mu pružiti ljubav, veru i veću minutažu, piše ,,Marka”.

Jović je za 18 meseci da odva gola u dresu Real Madrida, a isto toliko za 30 minuta u Ajntrahtu. Neosporno je da mu Nemačka više odgovara, a ostaje nada da će za šest meseci sazreti i pružiti jednako dobre partije u Real Madridu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

POVRATAK NA KLUPU: Petrović je njih prvo pozvao (FOTO)

Hrvatski košarkaški trener Aco Petrović ponovo se aktivirao i našao nov posao. Zapravo, vraća se na poziciju selektora Brazila i...

POVEZANE OBJAVE