Posle dva meseca: Aleksandar Katai se vratio treninzima

Fudbaler Crvene zvezde Aleksandar Katai vratio se treninzima nakon zdravstvenih problema koje je imao prethodnih meseci, prenosi ,,Mozzart sport”.

Popularni ,,Magiko” nije bio u trenažnom procesu dva meseca zbog loše krvne slike i samim tim nije ni nastupao za Crvenu zvezdu u završnici prvog dela sezone. Bio je na prozivci 10. januara, ali je istog dana Dejan Stanković otkrio da Katai neće putovati sa ekipom na pripreme, te da bi njegov povratak trebalo da se očekuje u februaru.

Njegov konstantan umor koji je osećao morao je biti ispitan, te je dijagnostifikovana trombocitopenija (umanjen broj trombocita) zbog čega mu je naređeno strogo mirovanje u trajanju od tri meseca, te odgovarajuća terapija.

Neće Kataija biti još neki period i pretpostavlja se da će njegov oporavak obuhvatiti i čitav februar, što ujedno znači da će propustiti dvomeč sa Milanom, a to je svakako veliki hendikep za Crvenu zvezdu. No, najvažnije je da zdravstveni problemi budu prošlost.

Momak iz Srbobrana je odigrao 19 utakmica u prvom delo sezone i imao učinak od 10 golova i pet asistencija.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Pol Džordž je slobodan agent, dva tima se bore za potpis

Los Anđeles Klipersi igraju vrlo zanimljivu plej-of seriju protiv Dalasa, a predvodnik ekipe iz Kalifornije je Pol Džordž. U četiri...

POVEZANE OBJAVE