Radonjić pred Real: Da popravimo “mekani ulaz” i produžimo dobar interval

Posle ubedljivog poraza u Valensiji košarkaše Crvene zvezde u ponedeljak očekuje gostovanje u Madridu u odloženoj utakmici 19. kola Evrolige.

Trener Dejan Radonjić rekao je da je odrađena analiza meča sa Valensijom i da će igrači pokušati da popravi neke stvari u odnosu na taj duel.

Prethodna dva dana iskoristli smo analizu utakmice sa Valensijom, trening i pripremu onoga što sledi a to je meč sa Realom. Vrlo iskusan tim koji je doživeo minimalne promene između dve sezone, koji ima kontinuitet, izvanredan napadački kvalitet i koji i ove godine svojim igrama pokazuje da može da ostvari svoje ambicije. Mi sa druge strane želimo i trudićemo se da neke stvari u meču sa Realom radimo mnogo bolje nego što smo ih radili u meču sa Valensijom. Tu mislim na „mekani ulaz“ u tu utakmicu, ali i želimo da produžimo taj dobar interval koji smo imali krajem druge i početkom treće deonice, rekao je Radonjić.

Real uoči ovog meča, koji je na programu u ponedeljak od 19h, ima skor 13-6, dok su crveno-beli na 6 pobeda i 13 poraza. Posle utakmice ekipa će se vratiti u Beograd i pripremati se za teške dvoboje sa Barselonom i Mornarom.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Gocić pred Crvenu zvezdu: Respekt i priprema za Ligu šampiona!

Derbi meč poslednjeg kola ligaškog dela domaćeg vaterpolo šampionata igra se na bazenu SC "11. april" u subotu od...

POVEZANE OBJAVE