Stanković analizirao pripreme na Kipru: Jedan igrač “obrnuo igricu”

Crvena zvezda je okončala pripreme na Kipru, a Dejan Stanković je analizirao ono što je učinjeno tokom prvog dela priprema za prolećni deo sezone.

Stankovića je posebno zadovoljilo to što su praktično svi igrači odradili sve treninge.

Prezadovoljan sam urađenim, i pre svega time što su svi igrači, sem Petrovića koji je imao upalu tetive, odradili sve treninge. Kad uporedim ovo sa Kiprom od pre godinu dana, mislim da smo mnogo napredovali i da je to veoma vidljivo. Recimo, Nikolić je “obrnuo igricu” što se tiče trkačkih testova i oduševio me, rekao je Stanković za klupski sajt.

Šef stručnog štaba crveno-belih osvrnuo se i na januarski prelazni rok.

Ako bude interesantan igrač na tržištu za Crvenu zvezdu – dovešćemo ga, ako ne, mislim da možemo u ovom sastavu da nastavimo dalje, jer stav kluba je, kao i moj, da ne želimo da nagomilavamo fudbalere, već da radimo sa onim što imamo na raspolaganju. Prezadovoljan sam igračima, ako bude nekih prilika – reagovaćemo.

Stanković je prokomentarisao i eventualne odlaske.

Od priče do realizacije transfera je ogroman put, tako da je to sve što mogu da kažem u slučaju Bena. Ako ode reagovaćemo, ako ostane još bolje. Što se tiče Radulovića, stav kluba je jasan što se tiče igrača koji dolaze iz Omladinske škole u prvi tim. On je fenomenalan fudbaler kom trebaju utakmice, a to će imati u Grafičaru i verujem da će tamo dosta napredovati.

O novajlijama samo reči hvale.

Bakajoko se sjajno uklopio u grupu. Ima veliku pomoć od Sanoga i Bena koji pričaju francuski. Radimo na igri, na uigravanju, ali njegovi kvaliteti za mene nisu upitni. Odadu vidim isključivo u veznom redu i on samo treba da nastavi da radi i trenira kao sad, i zaista je budućnost Crvene zvezde. On i Stanković su ozbiljno pojačali konkurenciju u veznom redu.

Do prve utakmice sa Milanom ima još vremena, ali roso-neri uveliko rade na jačanju ekipe.

Vidim da rade na dovođenju igrača, pominje se Mandžukić koji je u godinama, ali je svakako fizički spreman. Videćemo kako će se uklopiti u njihovu igru, da li je došao kao starter ili rezerva Ibrahimoviću, ali imamo vremena do tad, zaključio je trener crveno-belih.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

EL: Barsa slomila Olimpijakos, sa 1-1 se serija seli u Atinu!

U drugom meču plej-of serije, Barselona je savladala Olimpijakos 77:69 i izjednačila na 1:1 u seriji. Domaćin je vodio više...

POVEZANE OBJAVE