Novak u 2021. preskače Toronto i Pariz

Najbolji teniser sveta Novak Đoković ne bi trebalo da učestvuje na Mastersima u Torontu i Parizu, stoji u njegovom kalendaru.

Spisak turnira koji je objavljen u kalendaru srpskog asa kaže da će Novak igrati na 16 turnira tokom predstojeće sezone i da ga neće biti na Rodžers kupu, što je već postala i navika za Đokovića budući da se takmičenje u Kanadi igra neposredno pre US opena. On je 2019. godine odlučio da se povuče sa turnira kako bi što odmorniji dočekao Otvoreno prvenstvo Sjedinjenih Američkih Država, a to će, prema aktuelnom planu, učiniti i ove godine.

Đoković je jednom tokom svoje karijere osvojio Masters u Torontu i to 2016. godine kada je u dva seta u finalnom meču pobedio Keija Nišikorija.

Njega neće biti ni na Mastersu u Parizu, gde nije igrao ni prošle godine uprkos tome što je branio trofej osvojen godinu dana ranije. Tako, za sada, govori njegov kalendar, koji je podložan promenama. Novak je odlučio, kako je ranije i najavio, da će se pojaviti na Olimpijskim igrama, a tu je i učešće na Dejvis kupu.

Kada je reč o turnirima na kojima će učestvovati, kalendar kaže da će nastupati na sledećim takmičenjima:

– ATP kup
– Australijan open
– Dubai
– Majami
– Monte Karlo
– Madrid
– Rim
– Rolan Garos
– Vimbldon
– Olimpijske igre
– Sinsinati
– US open
– Šangaj
– Beč
– Završni masters
– Dejvis kup

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Milutinov se ne obazire na zvižduke: Hvala Partizanu!

Košarkaši Olimpijakosa savladali su Partizan, a srpski reprezentativac Nikola Milutinov je bio uz grčki tim ali nije igrao...

POVEZANE OBJAVE