Radulović neće u Grafičar, narednih dana konačna odluka

Mladi fudbaler Crvene zvezde Andrija Radulović nema želju da nastupa u Grafičaru, gde je klub planirao da ga pozajmi u drugom delu sezone.

Kako bi imao kontinutitet igara, Dejan Stanković je sa svojim saradnicima i upravom kluba rešio da je za Radulovića najbolje da ode na pozajmicu i sakuplja iskustvo, kako bi od naredne sezone mogao da bude standardni član prvog tima.

Ideja je bila da ode u Zvezdinu filijalu – Grafičar – ali nije konačno da će se to dogoditi. Igračeva želja je da nastupa u Superligi, a pojedini klubovi iz najjačeg ranga srpskog fudbala su i pokazali interesovanje za njega. U pitanju su Rad, Voždovac, Napreda i Radnik koji bi mu pružili odgovarajuću minutažu i sredinu u kojoj može da se razvija i iskacuje svoj potencijal.

– Željan sam fudbala. Ostvario sam jedan od svojih snova, dao sam gol za moju Zvezdu, otrčao sam na sever da proslavim sa navijačima i Dejanom Stankovićem kojem sam zahvalan za svaki minut koji sam proveo na terenu. Od 14. godine sam na Marakani, Crvena zvezda je moj klub i verujem da ću se na leto vratiti da nastavim tamo gde sam stao. Sada imam veliku želju da igram utakmice i željan sam fudbala – rekao je Radulović za ,,Arenu sport” i dodao:


– Znam da postoji mogućnost da nastavim karijeru i u inostranstvu ili u nekom od superligaških klubova tako da ću narednih dana u dogovoru sa porodicom i ljudima koji vode računa o meni od kada sam došao u Beograd odlučiti koja je najbolja opcija za mene u ovom momentu – jasan je Radulović.

Osamnaestogodišnji fudbaler je pokazao talenat, te skrenuo pažnju na sebe i pojedinih inostranih klubova, ali za sada Zvezda planira da ga zadrži, barem do sledeće godine, ukoliko ne dobiju ponudu koja ne može da se odbije.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

POMALO NEOČEKIVANO: Zvezda Milana stavljena na transfer listu, cena – 30.000.000 evra!

Kako prenosi Gazeta delo sport, jedan od nosilaca igre Milana u prethodnih nekoliko sezona stavljen je na transfer listu. Ismael...

POVEZANE OBJAVE