Metropolitani preti JUŽNI VETAR – Zgrabi 1.500 DINARA i kladi se na Partizan!

Košarkašima Partizana ovih dana zaista ne cvetaju ruže. Plej-of ABA lige je, nakon novog poraza, zaista daleko, ali crno-beli imaju priiku da se iskupe u Evrokupu.


Drugo kolo Top 16 faze donosi nam duel između Metropolitana i Partizana, koji se igra u Francuskoj, od 20.45.


Pre nego što se detaljnije pozabavimo ovim duelom, važno je da znaš da odmah OVDE možeš preuzeti 1.500 DINARA!


Sve što je potrebno –JEDAN KLIK i keš je odmah spreman za korišćenje!
Ne zaboravi i to da te, samo u Meridianu, čeka i najveći bonus na broj parova – do čak 2000%!


A sada malo o utakmici…
Nakon ubedjive pobede protiv Trenta, činilo se da se crno-bele bude I da će pokazati zube i u regionalnom takmičenju, međutim samo nekoliko dana kasnije Partizan je bodove prosuo u Morači.
Kao što smo rekli plej-of je sada pod znakom pitanja, ali to ne menja činjenicu da nas crno-beli oduševljavaju u Evrokupu, pa se nadamo da će tako biti i ovog puta.


U prethodnom kolu Metropolitan je pobedio Lokomotivu, a sjajno im ide i u domaćem šampionatu, pa u zaista odličnom raspoloženju dočekuju Partizan.


Ono što je posebno zanimljivo jeste da je Metropolitan jako mlad klub, osnovan tek 2007. godine, a sada ga vodi jedan bivši Partizanovac.


Naime, Boris Dijao, kojeg “grobari” dobro pamte, je od 2017. godine nosio dres ovog kluba, da bi nakon povlačenja u penziju, preuzeo i predsedničku funkciju. A tu je i Entoni Braun, koji je svojevremeno najavljen kao veliko pojačanje, međutim nije se baš dobro proveo u Partizanu.


Ko prema kome neće imati milosti – ostaje da vidimo, a do tada kompletnu ponudu pogledajte OVDE.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Novi Beograd teško do pobede, Zvezda pala u poslednjim sekundama

Vaterpolisti Novog Beograda pobedili su Jadran iz Herceg Novog u neizvesnom meču sa 15:13 u prvoj utakmici turnira regionalne...

POVEZANE OBJAVE