Troicki besan: Da sam znao da je ovako, ne bih dolazio

Srpski teniser i selektor reprezentacije Srbije Viktor Troicki razočaran je zbog činjenice da se nalazi u karantinu.

Naime, na putu ka Melburnu, jedna osoba u avionu bila je pozitivna na koronavirus, te je svako od putnika smešten u dvonedeljnu samoizolaciju.

– Ma, haos totalni, užas što se svega tiče. Zatvoren sam 14 dana, ne smem iz sobe da izađem. Nema treninga, nema ništa. Propada mi grend slem, ne mogu u sobi da se spremim za pet setova – rekao je Troicki za ,,Sportski žurnal”.

On tvrdi da nikome nije bilo rečeno kakav će transport i sa koliko ljudi biti, te na koji način će se rešiti situacija ukoliko neko od putnika bude pozitivan.

– Nije nam to bilo ni rečeno. To je i najveći problem jer nismo bili obavešteni, da ćemo, ako jedan bude zaražen u avionu, svi biti pod strogim karatinom. Ima nas oko 70 u istoj neprilici i nemamo nikakve naznake da će biti ikakvih promena. Ne verujem da će se to skraćivati. Užas, katastrofa! Da sam znao, ne ih nikad ni dolazio – podvukao je Troicki.

Troicki je učešće na Australijan openu izborio putem kvalifikacija koje su se održale u Dohi.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Real ponovo bolji od Baskonije, fantastična partija Marinkovića

U okviru drugog meča četvrtfinalne serije Evrolige, košarkaši real Madrida savladali su Baskoniju rezultatom 101:90. Dobro je Baskonija ušla u...

POVEZANE OBJAVE