Iz Italije najavljuju transfer: Falko sve bliži Crvenoj zvezdi

Uprave fudbalskih klubova Lećea i Crvene zvezde blizu su dogovora koji uključuje vezistu italijanskog tima Filipoa Falka, prenosi novinar Đanluka di Marcio.

Iako je delovalo da su dva kluba ipak daleko od realizacije ovog transfera, budući da Italijani potražuju milion i po evra za svog igrača, pregovori su ostvarili svoj progres i to na konto Lećea. Čini se da će dobiti ono što žele…

Možda neće dobiti milion i po evropskih novčanica, ali su u Lećeu naveli Zvezdu da poboljšaju ponudu i nađu se na ,,zlatnoj sredini” koja više odgovara klubu sa juga Italije. Crveno-beli silno žele igrača koji je na nivou Aleksandra Kataija i može da napravi prevagu u Evropi, što upravo vide u ,,desetki” Lećea.

Deluje da su u Ljutice Bogdana sve snage usmerili ka Falku i da je priča sa Ederom prošlost, no za Zvezdu će najbolje biti da se saga završi čim pre, kako bi Stanković mogao da uigra potencijalno pojačanje i privikne ga na sredinu.

Falko je, kako se prethodno prenosilo, više bio za to da karijeru nastavi u domovini, ali stvari deluju drugačije u ovom trenutku.

Crveno-beli su u sredu otputovali na pripreme u Tursku, gde će se zadržati do samog početka februara.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

VRATIO FILM: Košarkaš Reala o tuči u Madridu, nema loše uspomene (VIDEO)

Košarkaši Real Madrida još uvek čekaju ko će im biti protivnik u plej-ofu Evrolige. Nakon uvedenog plej-ina, to će biti...

POVEZANE OBJAVE