Luka ovog puta nije bio junak Ajntrahta, Bajernu sreća čuva leđa [VIDEO]

Fudbaleri minhenskog Bajerna nastavili su svoj pohod ka odbrani titule pošto su savladali Augzburg na gostovanju sa 0:1 u okviru 17. kola Bundeslige.

Nisu dugo trajali snovi Bajera iz Leverkuzena o eventualnom kiksu Bajerna, tek jedan dan. Sada čekaju novo kolo. Bavarski velikan je pobedu najavio već u 13. minutu pogotkom Roberta Levandovskog sa bele tačke. Suludo zvuči, ali to je bio Poljakov 22. gol u Bundesligi ove sezone.

Bio je tim Hansija Flika dominantniji, ali do rešavanja pitanja pobednika nisu mogli da dođu. Štaviše, strepeli su u 76. minutu kada je dosuđen penal za domaće. Odgovornost je preuzeo Alfred Finbogason, nekadašnja senzacija iz Eredivizije, ali promašio je.

Luka Jović ovoga puta nije uspeo da bude junak Ajntrahta i donese im preokret u susretu sa Frajburgom. Ušao je srpski napadač ponovo sa klupe i to u 66. minutu, ali je za nešto manje od pola sata uspeo meč da završi samo sa žutim kartonom. Ajntraht je bio u zaostatku do 77. minuta, kada je autogol postigao Šloterbek i postavio konačan rezultat – 2:2.

Šalke – Keln 1:2 (0:1)
Arminija Bielfeld – Štutgart 3:0 (1:0)
Augzburg – Bajern Minhen 1:0 (1:0)
Lajpcig – Union Berlin 1:0 (0:0)
Frajburg – Ajntraht Frankfurt 2:2 (1:1)

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NBA LIGA: Orlando na +38, Fila i moćni Embid imali odgovor (VIDEO)

Sinoć su se u najjačoj ligi sveta igrala tri duela plej-ofa. Denver je poveo sa 3:0 protiv LA Lejkersa. Orlando...

POVEZANE OBJAVE