DILEMA: Milan i Inter u ratu oko Zvezdinog bisera, ali crveno-beli imaju treću varijantu i to kakvu!

Prelazni rok u Crvenoj zvezdi postaje sve zanimljiviji.

Dok se čeka potvrda dolaska Filipa Falka za milion i po evra, jedan fudbaler crveno-belih velika je želja nekoliko klubova sa zapada Evrope.

Andrija Radulović je jedan od najtalentovanijih igrača i od njega se mnogo očekuje u budućnosti, pod uslovom da ostane u crveno-belom dresu. A to čini se i nije tako izvesno, pošto su za njega zainteresovani Milan i Inter, a u trku se uključio i klub iz Bundeslige.

Prema navodima “Calciomercata”, Bajer iz Leverkuzena je ozbiljno “zagrizao” za Radulovića, toliko da čak ne bi bilo iznenađenje da Radulović bude deo transfera Aleksandra Dragovića u Crvenu zvezdu.

Reprezentativac Austrije je velika želja Dejana Stankovića i veliki navijač crveno-belih pa sa te strane ne bi bilo nikakvih problema, ali je nemački klub nedavno potvrdio da će Dragović ostati u Leverkuzenu.

Ipak, svakako da ne bi imali ništa protiv ovakvog razvoja događaja, pošto bi u Raduloviću dobili igrača za budućnost, koji bi, ukoliko ga povrede zaobiđu, čak mogao da ostvari karijeru poput Luke Jovića u Nemačkoj.

Nedavno se pojavila informacija da je Crvena zvezda želela da pošalje Radulovića na pozajmicu u Grafičar, ali da je mladi fudbaler izrazio želju da se kali u nekom od klubova iz Superlige.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Real nemilosrdan protiv Baskonije na startu plejofa, Marinković solidan (VIDEO)

Košarkaši madridskog Reala savladali su u svom Vizink centru Baskoniju sa 90-74, u prvoj utakmici četvrtfinala Evrolige. Aktuelni šampion...

POVEZANE OBJAVE