Radonjić: Dolazi nam najteži mogući protivnik u ovom trenutku

Posle poraza u Valensiji i pobede u Madridu košarkaši Crvene zvezde duelom sa Barselonom zaključiće “trilogiju” mečeva sa španskim timovima u prethodnih sedam dana.

U Beograd stiže drugoplasirana ekipa Evrolige, pojačana za Dejvisa i Mirovića koji nije igrao prethodnih dvadesetak dana i osokoljena nakon sjajnog trijumfa protiv CSKA u Moskvi.

Barselona je najteži mogući protivnik u ovom trenutku. Igraju sjajno, imaju ogroman kvalitet. Jasno je da nas očekuje fizički izuzetno zahtevan meč u kome moramo da odgovorimo velikom energijom na atleticizam koji ima Barselona. Potrebna nam je i maksimalna koncentracija kako bi odgovorili na kvalitet igre koji Barselona pokazuje čitave sezone, rekao je trener crveno-belih, Dejan Radonjić.

Veliko iskušenje očekuje i Dejan Davidovac.

Barselona je izuzetan rival, jedan od kandidata za najviši plasman, i igraju odlično ove sezone. Pogled na roster i plasman na tabeli dovoljno govori. To je tim koji je fizički izuzetno jak, ima veliki kvalitet, predvođeni su vrlo iskusnim igračima i moraćemo da odigramo sa izuzetnom energijom i koncentracijom ovu utakmicu, izjavio je Davidovac.

Utakmica je na programu u petak od 19 časova u dvorani “Aleksandar Nikolić”.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Preminuo legendarni košarkaš Fortituda, osvojio trofej sa Dušanom Ivkovićem (VIDEO)

Tužna vest stiže iz Kostarike. Kako prenosi Fortitudo Bolonja, nekadašnji sjajni šuter Ruben Daglas preminuo je u 44. godini života. On...

POVEZANE OBJAVE