Rubin ubedljiv protiv Partizana, pet lopti u mreži crno-belih [VIDEO]

Partizan – Rubin 2:5 (0:3)
Natho 53’pen, Suma 75’pen – Makarov 12′, Jevtić 22′, Kvarackelija 39′, Kosarev 61′, Ignjatjev 85’pen

Fudbaleri Partizana poraženi su od Rubina iz Kazanja u drugoj kontrolnoj utakmici na pripremama u Turskoj.

Ruski klub je trijumf praktično obezbedio u prvom poluvremenu kada je stekao tri gola prednosti. Prvi gol postigao je Makarov preciznim udarcem u 12. minutu, prednost je duplirao Jevtić deset minuta kasnije, da bi Kvarackelija postigao treći gol u 39. minutu.

U prvom poluvremenu crno-beli su imali jednu priliku, Štulić je u 41. minutu pokušao glavom, ali je lopta prošla pored stative.

U nastavku Partizan je imao inicijativu, konstatno je napadao i to je rezultiralo dosuđenim penalom u korist crno-belih. Lopta je pogodila u ruku jednog fudbalera Rubina, a siguran sa bele tačke bio je Natho.

Nedugo nakon prvog gola Partizan je postigao i drugi, učinio je to Šćekić, ali je signaliziran ofsajd pa je gol poništen.

U jeku napada beogradskog kluba Rubin je izveo kontranapad, Kosarev je sjajno šutirao sa ivice šesnaesterca i savladao Nemanju Stevanovića.

U 75. minutu dosuđen je još jedan penal za Partizan, fauliran je Lazar Pavlović nakon solo prodora, a ovoga puta precizan sa bele tačke bio je Suma.

Pet minuta pre kraja penal su imali i fudbaleri iz Kazanja, a precizno ga je izveo Ignjatjev.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SA NJIM JE DRUGAČIJA PRIČA: Braun žali što Boldvin nije igrao u majstorici

Košarkaši Makabija stali su na korak od plasmana na završni turnir Evrolige u Berlinu. Izgubili su majstoricu u Atini protiv...

POVEZANE OBJAVE