Lalatović: Prime i Radnički i Partizan po pet golova, što ne bi i Vojvodina?

Trener Vojvodine Nenad Lalatović rekao je nakon ubedljivog poraza svog tima od slovenačke Mure (1:5) da je ljut, ali umereno, jer se radi o pripremnoj utakmici.

Ekipa Vojvodine je posle dva remija sa Altajem i Zorjom, doživela i prvi neuspeh na pripremama u Turskoj. Ispraćeni su sa pet golova od slovenačke Mure u sastavu koji nije uključivao fudbalere koji su prosleđeni u reprezentaciju (Čović, Vukadinović i Stojković), a ponovo nije bilo Mirka Topića, koji se oporavio, ali nije dovoljno spreman za ozbiljnije napore.

Dali smo reprezentaciji tri standardna igrača, jer je reprezentacija iznad nas. Topić je povređen, sve vreme smo igrali bez zadnjeg veznog. Vraćali smo Drinčića, onda sam stavio dvojicu klinaca iz omladinaca da igraju na toj poziciji, videlo se da nam to fali. Nismo danas bili kompletni, nije bilo četvorice-petorice igrača. Ljut jesam, ali ne toliko, jer nije prvenstvena utakmica i bolje ovakve greške sada da pravimo nego protiv TSC-a u prvenstvu. Napravićemo dobru analizu, sigurno da ćemo u narednoj utakmici biti bolji i svežiji, ali danas se tako potrefilo. Nije smak sveta, primi i Radnički, primi i Partizan, pa što ne bi primila i Vojvodina – rekao je Nenad Lalatović.

Vojvodinu u ponedeljak očekuje susret sa bugarskom Slavijom, a u četvrtak, 28. januara ih čeka povratak u Novi Sad.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

PRILIKA KARIJERE! Bivši golgeter Partizana u transferu od 30 miliona evra ide u italijanskog velikana?

Nekadašnji golgeter beogradskog Partizana Umar Sadik (27) mogao bi od naredne sezone nastupati u italijanskoj Serie A. Prema pisanju stranih...

POVEZANE OBJAVE