Marinović pred Budućnost: Njihov umor naša šansa

Pred košarkašima Borca je još jedan težak ispit u ABA ligi. U Čačak stiže Budućnost, jedan od favorita za osvajanje prstena.

Trener Čačana Marko Marinović ističe da su Podgoričani u ovom trenutku uz Mornar najbolja ekipa.

Trenutno gledano, Budućnost, uz Mornar, igra najbolju košarku u ligi. Tim iz Podgorice se nalazi u odličnoj formi, u to nema sumnje. Nakon pauze zbog korone pokazali su u utakmici protiv Burža da mogu biti nezaustavljivi. U sastavu ima mnogo dobih igrača, ali posebno bih istakao Nikolu Ivanovića, koji je među najboljima u ABA ligi. Godinama pokazuje da može sam, kada treba, da pobedi protivnika. Između ostalog, to je pokazao protiv Partizana, rekao je Marinović za zvanični sajt kluba.

On vidi šansu svoje ekipe u umoru Budućnosti koja je odigrala sa Cedevitom Olimpijom dva meča u protekloj nedelji.

Sigurno će biti umorni. Tu možda možemo da tražimo svoju šansu. Bez obzira na to, smatram da su gosti veliki favoriti. Verujem da će biti zanimljiva utakmica. Ponovo kažem, sigurno da bi hala bila puna, ali eto, situacija nam ne ide na ruku, završio je Marinović.

Budućnost ima skor 13-3, dok Borac je u donjem delu tabele sa 4-8.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Inzagi odlučio gde nastavlja karijeru!

Simone Inzagi će u aktuelnoj sezoni, gotovo sigruno, doneti Skudeto Interu posle tri godine na klupi ekipe iz Milana. Plavo-crni...

POVEZANE OBJAVE