Simone Zaza prevario ”Veštice” u Beneventu [VIDEO]

Benevento – Torino 2:2 (1:0)
Viola 31′(p), Lapadula 49′ – Zaza 51′,90+2′

 Novajlija Benevento i Torino remijem su otvorili 19. kolo italijanske Serije A.   

”Veštice” iz Beneventa par minuta delilo je od trijumfa, nakon dva uzastopna poraza na kojima su primali po četri gola, od Atalante i Krotonea, ali se sa tim nije slagao Simone Zaza.  

Već u 9. minutu Gliku je poništen gol zbog igranja rukom, ali je posle pola sata igre domaćin dobio penal posle koga je Viola doveo Benevento u vođstvo. Bio je to rezultat prvih 45 minuta, a prednost Beneventa duplirao je Lapadula na početku drugog poluvremena. Torino se nije predavo, Simone Zaza je uspeo da samo dva minuta kasnije smanji na 2:1, a posle nekih desetak i da izjednači, ali je taj pogodak poništen zbog igranja rukom.

I kada se činilo da će bodovi ostati u Beneventu, Zaza je, na odlično dodavanje Belotija, u 92. minutu postigao gol za važan bod ”Bikova”, za koje je do 74. minuta igrao srpski reprezentativac Saša Lukić.     

Benevento je sa ovim bodom na 11. mestu, ima 22 boda, a Torino je i dalje u zoni ispadanja, na 18. poziciji sa 14 bodova.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Zvezdin igrač na meti tima iz La Lige: Španci žele Hvanga

U subotu i sredu igrala se dva derbija, a ti mečevi privukli su brojne skaute. Kako javlja MaxBet Sport predstavnike su...

POVEZANE OBJAVE