ZVEZDA PONOVO NA ISPITU: Posle Reala, na redu je Barsa (POKLON IZNENAĐENJE)

Košarkaši Crvene zvezde vratili su se na pobednički kolosek i to na kakav način – skidanjem krune kralju!
Izabranici Dejana Radonjića najpre su doživeli debakl protiv Valensije, a onda su usred Madrida pobedili Real. I to je ujedno možda i najbolji opis Crvene zvezde ove sezone.
Nije tajna da na Malom Kalemegdanu vlada sjajna atmosfera posle velike pobede nad Realom, a kako bismo svi ostali u dobrom raspoloženju – OVDE odmah možete preuzeti 1.500 DINARA, bez ikakvih uslova, i na taj način podržati Zvezdu u narednom evroligaškom izazovu.
Na redu još jedan španski velikan – Barselona. Vremena za odmor nema, crveno-beli su zaista u paklenom ritmu.
Kada je reč o sastavu ekipe, i dalje su pod upitnikom Marko Simonović i Džordan Lojd. Navijači se nadaju da će barem Amerikanca videti na parketu, ali ni Barsa nije kompletna. Povređen je Viktor Klaver.
Za razliku od Zvezde, koja igra sa velikim oscilacijama, Barselona je u seriji od pet pobeda u svim takmičenjima, tako da je svima jasno da Dejana Radonjića i njegove momke čeka paklen zadatak.
Slična je statistika i kada se radi o međusobnim duelima, Barsa je dobila poslednje četiri utakmice, od toga jednu pre samo dva meseca.
Ipak, stvari su sada malo drugačiji. Zvezda je promenila trenera, način igre, a stigao je i Kino Kolom.
Kao i uvek, verujemo u srpski tim, te donosimo sjajne bonuse i kvote, a vi u međuvremenu pogledajte kompletnu ponudu OVDE.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Ataman zvao novinare pa im pokazao sporne momente u meču sa Makabijem

Panatinaikos se ne miri sa činjenicom da su izgubili protiv Makabija, a sada je trener grčkog kluba Ergin Ataman...

POVEZANE OBJAVE