Zvezda raspucana u prvoj utakmici u Turskoj [VIDEO]

Crvena zvezda – Slask 4:0 (2:0)
Ivanić 34′, Falćineli 44′, 57′, Pavkov 72′

Fudbaleri Crvene zvezde odigrali su prvi kontrolni meč na pripremama u Turskoj.

Crveno-beli su ubedljivo savladali ekipu Slaska, a s obzirom na prikazanu igru i promašene šanse rezultat je mogao da bude i ubedljiviji.

Dejan Stanković je odlučio da meč počnu Borjan, Gajić, Degenek, Pankov, Rodić, Sanogo, Kanga, Ivanić, Ben, Bakajoko i Falćineli, a šansu su tokom utakmice dobili Popović, Gobeljić, Milunović, Eraković, Petrović, Odada, Nikolić, Srnić, Gavrić, Vukanović i Pavkov.

Poljaci su bili za nijansu bolji rival tek u prvih desetak minuta, a vredan pomena je samo udarac iz daljine Zile koji je Borjan zaustavio bez većih problema.

Prvi gol na meču postigao je Ivanić u 34. minutu, kada je zaboravljen na drugoj stativi plasirao loptu u mrežu, a onda je na scenu stupio Diego Falćineli.

Italijan je najpre dobro primio loptu u šesnaestercu i savladao protivničkog golmana, da bi u drugom poluvremenu završio akciju Ivanića i Rodića koji ga je “spojio” sa golom.

Tačku na trijumf Zvezde stavio je Milan Pavkov u 72. minutu posle asistencije Veljka Nikolića.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Poznato da li Jokići mogu na tribine u Los Anđelesu

Košarkaši Denvera u petak ujutro po srednjoevropskom vremenu gostuju Lejkersima u trećem meču četvrtfinala plej-ofa Zapadne konferencije NBA lige....

POVEZANE OBJAVE