Partibrejkeri iz Madrida: Real pokazao obrise stare forme [VIDEO]

Fudbaleri Real Madrida ubedljivo su pobedili Alaves u gostima sa 4:1 u meču 20. kola La lige.

Došlo je vreme i da Real odigra na visokom nivou, a kada je već tako, red je bio da utakmica bude upamćena i po golu Edena Azara.

Zaista, Belgijanac je posle 31. oktobra postigao gol u prvenstvu i, gle čuda, Real je ostvario identičnu pobedu. Tada je pala Ueska u Madridu.

Tim Zinedina Zidana je mrežu Alavesa načeo posle 15 minuta, kada je pogodio Kasemiro, a prvi od svoja dva gola ubrzo je postigao Benzema i to nakon dodavanja Azara. Šest minuta kasnije, odličan pas Asensija za bivšu zvezdu Čelsija, koji je pobegao svojim čuvarima, prihvatio loptu i matirao Pačeka. U nastavku meča, Alaves je uspeo da smanji preko Hoselua, čiji udarac glavom nije mogao nikako da dohvati Tibo Kurtoa. Izvrstan gol.

Konačan rezultat postavio je Benzema u 70. minutu posle divne akcije ,,kraljevskog kluba”. Francuz je dodavanje Modrića pretvorio u lep pogodak.

Alavesu je tako pokvarena proslava stogodišnjice kluba i moraće da porade na svojoj formi, ukoliko naredni rođendan ne žele da dočekaju u Segundi.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bandović nakon plasmana u finale Kupa: Zaslužili smo!

Fudbaleri Vojvodine savladali su ekipu Radničkog u Kragujevcu i plasirali se u finale Kupa Srbije. Trener Novosađana Božidar Bandović rekao...

POVEZANE OBJAVE