Pavićević pred derbi sa Zvezdom: Najkvalitetniji su ali nemamo razlog da se bojimo

U nedelju od 19 časova u baru se igra derbi meč ABA lige između Mornara i Crvene zvezde. Biće to duel dve ekipe sa 2 poraza u dosadašnjem delu prvenstva i vrlo verovatno bi meč mogao da odluči ko će na prvom mestu završiti regularni deo lige.

Za naš klub je kompliment da se utakmice sa Crvenom zvezdom proglašavaju derbijem prvenstva. Zvezda je najkvalitetnija ekipa u ABA ligi ove godine. Sastavljena je da igra Evroligu i to je velika razlika u odnosu na ostale timove, rekao je Mihajlo Pavićević trener Mornara.

Zvezda je bila ubedljiva u prvom meču, ali Pavićević smatra da njegova ekipa igra dobro i ima šansu za pobedu.

Na početku sezone izgledali su fantastično, dominantno – nažalost mi smo im naleteli u tom periodu, kad su nas počistili u Beogradu. Posle su naišle neke turbulencije iz kojih su izašli s pobedom protiv Reala u Madridu. I oni su svesni da je ova utakmica veliki ulog – kako za nas tako i za njih. Dolaze kompletni. Igrači koji su bili van stroja ponovo su tu – mislim na Lojda i Noka. Tako da nas očekuje teška utakmica, ali mi nemamo razloga da se plašimo nikog. Cenimo i ekipu Crvene zvezde, tu nema dileme, međutim naše igre u poslednjih mesec dana i naš sastav ne daju nam za pravo da se bilo koga plašimo, završio je Pavićević.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

EL: Monako se “vratio iz mrtvih”, Lojd za izjednačenje u seriji

Velika drama viđena je i u drugom meču u seriji između Monaka i Fenerbahčea. Pošto je prva rešena u...

POVEZANE OBJAVE