POVRATAK U SERIJU A: Grčki ratnik dogovorio transfer u redove slavnog italijanskog kluba

Očekuje se da će dojučerašnji štoper Arsenala Sokratis Papastatopulos potpisati ugovor s rimskim Lczijom kao slobodan igrač nakon što mu je raskinut ugovor s ‘Tobdžijama’.

Sokratis je također povezivan s povratkom u svoj bivši klub Đrnovu, ali “Gazzetta dello Sport” i “Sky Sport Italia” sada tvrde da je Lacio osigurao njegov potpis.

Grčkom reprezentativcu preostalo je šest meseci ugovora s Arsenalom, ali umesto da pregovaraju o obeštećenju, ‘Tobdžije ‘su zaključili da je bolje da ga jednostavno ranije raskinu uz obostranu saglasnost i omoguće mu da pronađe svoj sledeći klub.

Izvještaj Gazzette sugeriše da Sokratis traži 2 miliona evra po sezoni do juna 2022. godine.

Đenova je bila jako zainteresovana, ali nije imala šanse protiv Lacija koji je u osmini finala Lige šampiona i potreban mu je novi štoper nakon što je Luiz Felipe ove nedelje operisao zglob i neće ga biti duži period.

Sokratis je u karijeri pored Đenove i Arsenala igrao još za Verder, Milan i AEK, a za selekciju Grčke upisao je 90 nastupa.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ČAST ZA SRBINA: Jovanović postaje selektor!

Fudbalska reprezentacija Srbije se odveć plasirala na EP u Nemačkoj. Posle baraža saznali smo još tri učesnika ove smotre. Među...

POVEZANE OBJAVE